In "Misterul anului 2012", veti descoperi preziceri uluitoare si revelatii facute de ganditori de prim rang.

Ce se va intampla in anul 2012?

Oare am ajuns, cu adevarat, la capatul unui ciclu cosmic? Va exista o epoca a trezirii, un nou pas in evolutia omenirii – sau chiar sfarsitul lumii pe care o cunoastem? De multa vreme arheologii au stiut ca aceasta data a fost prezisa de calendarul mayas, ca sfarsit al unei ere pamantene. Cu toate acestea, din ce in ce mai multi cercetatori – si chiar si savanti – sunt martorii semnelor care arata ca anul 2012 va marca o schimbare totala in istoria planetei noastre. Acum, pentru prima data, cercetatori de frunte care studiaza fenomenul 2012 isi prezinta parerile despre aceasta data enigmatica, intr-o singura carte: "Misterul anului 2012".


Citeste si:
”Cruella”, o poveste fermecătoare despre originea și devenirea...
”Cruella”, o poveste...

Aceasta antologie ofera – prin eseuri clare, lucide si foarte bine documentate, scrise de experti de renume in problema anului 2012 – toata informatia necesara pentru a analiza si aborda acest mister, din punct de vedere spiritual, economic, ecologic si stiintific, astfel incat sa puteti decide voi insiva, daca sfarsitul anului 2012 va fi ca un balon de sapun, sau ca o explozie.

In cartea Misterul anului 2012, veti descoperi preziceri uluitoare si revelatii facute de ganditori de prim rang, printre care:
– John Major Jenkins, care ajunge la sursa raspunsurilor – calendarul mayas originar si intelepciunea perena pe care acesta o contine.
– Gregg Braden examineaza dovada stiintifica a modificarii campului magnetic al Pamantului si modul in care aceasta va afecta tot ce inseamna viata.
– Barbara Max Hubbard si Peter Russell cerceteaza ritmul accelerat al evolutiei noastre – motivul pentru care ne putem, literalmente, transforma intr-o noua specie.
– Ecologista Joanna R. Macy are o viziune asupra „Marii Cotituri” si cum putem lua parte la aceasta trecere spre o cultura care sa sustina viata.
– Daniel Pinchbeck investigheaza modificarea de constiinta – absolut necesara pentru ca omenirea sa supravietuiasca dupa anul 2012.

Citeste si:
Environ lansează ghidul ”Baterel și Amy te învață” - o carte despre...
Environ lansează ghidul...

Ce ne asteapta, oare, in 2012? Dar chiar ne asteapta ceva? Fie ca sunteti sceptic, adept convins al acestor idei, sau doar o persoana curioasa, cartea Misterul anului 2012 ofera o explorare cuprinzatoare si incitanta a posibilitatilor legate de acest punct de cotitura in istoria omenirii, care se apropie cu repeziciune.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri