Albumul "Impreuna" este cel de-al noulea album de studio al artistului. Albumul, lansat anul trecut, a fost recompensat cu discul de platina. In luna iulie, artistul a realizat si videoclipul pentru cel de-al patrulea extras pe single din acest album, melodia Epilog. Majoritatea pieselor de pe acest album sunt scrise, atat muzica, cat si textul, de catre Stefan.

Revista Felicia va aduce in dar luna aceasta cel mai nou album al indragitului cantaret si actor, Stefan Banica jr., albumul “Impreuna”, produs de Roton, include superhiturile „S-o facem lata”, „Tu si eu”, „Danseaza baba”. «Impreuna» este cel de-al noulea album de studio al artistului. Albumul, lansat anul trecut, a fost recompensat cu discul de platina. In luna iulie, artistul a realizat si videoclipul pentru cel de-al patrulea extras pe single din acest album, melodia „Epilog”.

Majoritatea pieselor de pe acest album sunt scrise, atat muzica, cat si textul, de catre Stefan. „Muzica a fost o pasiune ce s-a transformat in profesie”, a marturisit Stefan Banica in interviul acordat Revistei Felicia. Carierei sale ii sacrifica momentele alaturi de cei dragi, sanatatea sau timpul liber. „Eu nu le privesc totusi ca pe niste sacrificii, pentru ca asta am ales si asta vreau sa fac. In momentul in care nu voi mai simti bucuria si placerea de a urca pe scena, am sa ma retrag”, afirma artistul pentru Felicia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. Împreună în arte și simțiri

Stefan Banica jr. a absolvit in 1990 Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia de actorie. Artistul marturiseste ca a simtit mereu atractia pentru scena. „A persistat inca de la varsta la care puteam constientiza si nu puteam s-o inlocuiesc cu nimic. Asta mi-am dorit sa fac si ii multumesc lui Dumnezeu ca traiesc dintr-o meserie pe care as fi facut-o si gratis”.

In alegerea facuta, o mare influenta a avut-o relatia tatalui sau, Stefan Banica, cu actoria. Pana acum, indragitul actor a jucat in 14 filme si numeroase piese de teatru. Odata cu rolul din « Liceenii », Stefan Banica jr. a devenit idolul tinerilor. Mai tarziu, a demarat o colaborare de durata cu Emilia Popescu, cuplul format de cei doi fiind unul dintre cele mai indragite din televiziune si teatru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri