Florin Piersic si Emilia Popescu evolueaza cu farmec si umor in rolurile captivante cu identitati diferite in ritmul nemuritoarei melodii "Strangers in The Night" a celebrului Frank Sinatra.

Florin Piersic si Emilia Popescu, cei mai populari si iubiti actori romani, revin pe scena Operei Romane din Bucuresti incepand din 27 Septembrie, in piesa “Straini in Noapte “ de Eric Assous, sub regia maestrului Radu Beligan.

Iubitorii de teatru ii vor putea revedea pe cei doi protagonsiti evoluand cu farmec si umor in rolurile captivante cu identitati diferite in ritmul nemuritoarei melodii “Strangers in The Night”a celebrului Frank Sinatra.

Pusa in scena in urma cu doi ani, piesa “Straini in Noapte” inregistreaza un succes inimaginabil, fapt demonstrat prin prezenta notabila a sute de mii de spectatori care au aplaudat indelung prestatiile din toata tara, si au umplut salile de spectacol pana la refuz.

La inceput, povestea pare simpla si comuna, insa pe parcursul celor doua ore, aceasta ia un curs din ce in ce mai nebanuit. Piesa, formata din dialogul si jocul exceptional dintre Pierre si Juliette, o comedie cu rasturnari de situatie succesive, ataca mai multe teme, de la psihologia masculina la varste inaintate, la diverse tipologii feminine, la amintiri din tinerete si ajunge pana la copilarie, spre un deznodamant sensibil.

“Ne bucuram ca am ajuns la a treia stagiune a acestui spectacol atat de cerut si asteptat de public. De asemenea, suntem bucurosi ca maestrul Radu Beligan este in continuare sanatos si se afla alaturi de noi.” – marturiseste Emilia Popescu.

Biletele au fost puse in vanzare, si pot fi achiztionate de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Ligia F( Pache Protopopescu 23), sau online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de loc : 21 Ron, 43 Ron si 52 Ron.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri