15 Aprilie 2019 publicat în Entertainment 31 share-uri

Îndrăgostește-te de lectură și vei întâlni cei mai buni prieteni.

Asta dacă nu cumva, bineînțeles, s-a întâmplat deja. Este ușor să faci din lectură o pasiune și să te îndrăgostești de fiecare carte în parte. Universul cărților este magic și odată pătrunsă în el viața ta va căpăta alt sens, un farmec aparte.

Pasionată de cărți sau nu, sunt sigură că în locuința ta există deja un locușor dedicat cărților. Sincer, nici nu cred că am pășit vreodată într-o casă care să nu aibă o mică bibliotecă sau câteva rafturi cu cărți. Dă frumos în decor, deși biblioteca ar trebui să însemne mult mai mult de atât. Ei bine, pentru acest locușor dedicat cărților – cele mai bune prietene ale omului, ți-am pregătit o listă mică cu 5 titluri de cărți numai bune de citit în sezonul ăsta capricios.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Fiica ceasornicarului - Kate Morton

Bestseller New York Times. Bestseller Sunday Times. #1 bestseller Australia. #1 bestseller Canada. Carte nominalizată la Indie Book Awards 2019, Australia. Acestea sunt recomandările cărții “Fiica ceasornicarului”, scrisă de Kate Morton. Cartea prezintă povestea lui Elodie Winslow, o arhivistă londoneză, care, după 150 de ani, descoperă o geantă veche, în care găsește carnetul de schițe, după toate aparențele, al unui pictor victorian și fotografia unei tinere de o frumusețe aparte. Printre desenele din carnet, unul anume îi atrage atenția: o casă cu două frontoane, așezată la cotul unui râu, ce i se pare neobișnuit de familiară. Descoperă care este legătura dintre Elodie Winslow și artiștii din Frăția Magenta a anului 1862.

Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!

Poti achizitiona cartea de aici

Arta subtilă a nepăsării – Mark Manson

#1 New York Times Bestseller și peste 1 milion de exemplare vândute. Cartea “Arta subtilă a nepăsării” reprezintă o metodă nonconformistă pentru o viață mai bună. Este un ghid revoluționar prin care autorul ne învață că, pentru a fi fericiți, trebuie să renunțăm la a fi 'pozitivi' mereu și trebuie, în schimb, să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor. "Unii spun că sunt un idiot. Alții zic că le-am salvat viața. Citiți și decideți singuri!" - Mark Manson.

O poti cumpara de aici

Nebun de fericire – Jenny Lawson

“Nebun de fericire” este o carte amuzantă despre lucruri oribile. Este povestea lui Jenny, o persoană cu diverse tulburări psihice, care își asumă boala, o conștientizează, o analizează și o înfruntă. Jenny este un om care a ales de bună voie să fie nebunul de serviciu al unei societăți care își exhibă sănătatea mintală la tot pasul,  un om care a ales să fie fericit și liber, oricât de mult ar costa-o decizia asta.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

“Ai să râzi, ai să tresari de crispare, te va macina... ai să plângi, ai să râzi din nou. Două lucruri n-ai să faci însă niciodată: să te îndoiești de sclipirea de geniu a autoarei și de curajul ei de a vorbi onest și deschis despre boala mentală, despre rușine și tăria flexibilității umane.” - Brene Brown, Ph.D., LMSW, autor al New York Times Bestseller #1, Daring Greatly. 

O poti cumpara de aici

Aleea cu licurici – Kristin Hannah

Acțiunea începe în vara lui 1974, când Kate Mularkey și Tully Hart se întâlnesc și fac un pact pentru a fi cele mai bune prietene pe vecie. Kate este fata care părea să se fi împăcat cu ideea că viața nu are să-i ofere nimic special, condamnată să fie veșnic o ființă obișnuită, cu o familie iubitoare care o umilește în permanență, în timp ce Tully Hart pare să aibă totul: frumusețe, inteligență, ambiție, însă și un secret care o distruge.  Timp de treizeci de ani, Tully și Kate se sprijină una pe alta, trec prin evenimente și stări care le pun la încercare prietenia: gelozie, furie, durere, resentimente, însă un singur act de trădare le va despărți și le va supune prietenia la testul final.

Apivita România a marcat un nou început APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

Poti cumpara cartea de aici

Până la sfârșit – Irina Binder

“Până la sfârșit” este noua carte semnată de autoarea bestsellerelor: Fluturi, Insomnii și Străinul de lângă mine. În acest roman vei redescoperi pasiuni puternice și slăbiciuni profund umane. Ce va birui? Fiorul iubirii unice și desăvârșite sau simțul datoriei față de cei dragi? Ce este nou la “Până la sfârșit”? Perspectiva unui personaj masculin, cea a lui Robert, fratele gelosului Matei. Descoperă reacțiile și simțirile lui Robert, pentru a înțelege mai bine întreaga poveste de iubire.

Poti cumpara cartea de aici

Sursa foto homepage: by AS photo studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri