Intersport lanseaza manifestul #WOMANISM

12:04, 10 Aprilie 2019 publicat în Entertainment

Prin campania #WOMANISM, Intersport scoate in evidenta femeile campioane in cursa vietii.

Comunicat de presa

La conferinta de presa sustinuta la Sensio Living, INTERSPORT a prezentat invitatilor noua filozofie, #WOMANISM by INTERSPORT, prin care se apropie de femeia moderna – „gimnasta” vietii de zi cu zi - si dezvolta noi abordari pentru a o inspira in toate rolurile acesteia.

Citeste si:
Activia - sursa ta de inspirație pentru promisiunile din noul an
Activia - sursa ta de...

Obiectivul INTERSPORT este ca #WOMANISM sa fie punctul de referinta al fiecarei femei, cu ajutorul caruia sa redevina stapana propriei vieti si sa cucereasca tot ce ii apartine, de drept. Cei 6 piloni principali, care stau la baza conceptului campaniei INTERSPORT #WOMANISM, sunt reflectati de 6 tipologii de femei, cu povestile lor personale: Own Your Health – Adela Popescu, actrita, prezentatoare TV, cantareata, mama de 2 baieti, Alexandru si Andrei, mandra si iubitoare sotie, Own Your Confidence – Dana Rogoz, actrita, fashion blogger, mama, Own Your Choices – categorie reprezentata de Deea Codrea – fashion blogger, Own Your Style, de catre Anca Ciota, prezentatoare TV, Own Your Time – Anca Sina Serea, o mama voioasa de 5 copii, blogger, vlogger, prezentatoare TV, Own Your Body – Larisa Iordache, gimnasta romana, medaliata olimpica, mondiala si europeana.

womanism.intersport.ro

Citeste si:
(P) Centrul comercial Mega Mall si-a deschis portile
(P) Centrul comercial Mega...

Volumul de munca al femeilor si provocarile aferente cresc direct proportional cu rolurile din ce in ce mai diverse pe care acestea trebuie sa le adopte! INTERSPORT crede in puterea remarcabila a fiecarei femei, de aceea lanseaza platforma digitala, womanism.intersport.ro. Prin aceasta campanie, INTERSPORT sta alaturi de ele si le incurajeaza la fiecare pas pentru a recastiga incredere in propriile forte si abilitati, pentru a fi libere sa-si defineasca corpul, stilul, alegerile, timpul, sanatatea, increderea in sine si, in cele din urma, intreaga viata.

Vezi manifestul WOMANISM by INTERSPORT aici:

INTERSPORT #womanism: cele 6 categorii

INTERSPORT traduce conceptul si sensul filozofiei sale prin identificarea a 6 piloni diferiti care reprezinta principalele domenii pe care femeile le domina: Own Your Time (Acorda-ti timp), Own Your Choices (Asuma-ti alegerile), Own Your Style (Asuma-ti stilul), Own Your Confidence (Ai incredere in tine), Own Your Health (Ai grija de tine), Own Your Body (Asuma-ti corpul).

INTERSPORT a ales pentru fiecare categorie o femeie, o personalitate distincta care sa reprezinte trasaturile definitorii ale domeniului, a carei poveste unica este detaliata pe womanism.intersport.ro. Publicul este invitat sa le descopere pe cele 6 femei, 6 „sportive ale vietii cotidiene", 6 povesti inspirationale:

- Own Your Health – Adela Popescu vorbeste despre cat este de important sa ai langa tine oamenii potriviti, care sa stie exact ce buton sa apese pentru a te ajuta sa iti redobandesti sanatatea fizica si mentala;

- Own Your Confidence – Dana Rogoz scoate in evidenta importanta sustinerii femeilor de catre femei si o prezinta pe cea care o inspira pe ea sa ia atitudine;

- Own Your Time – Anca Sina Serea vorbeste despre cat de multa disciplina este nevoie pentru a iesi castigatoare in cursa cu timpul si admite ca este normal sa te opresti si sa iti dedici timp si pentru tine in mijlocul tuturor activitatilor pe care trebuie sa le faci pentru ceilalti;

- Own Your Choices – Deea Codrea descrie modul in care alegerile dificile, dar inspirate, au ajutat-o sa ajunga unde este acum: si-a asumat riscuri si a invatat sa isi asculte instinctul, nu parerile celorlalti;

- Own Your Style – Anca Ciota vorbeste despre cat este de important sa te simti bine in propriul corp. A realizat ca odata ce te accepti pe tine, cea din oglinda, atunci orice porti va arata bine.

- Own Your Body  - Larisa Iordache, gimnasta cu rezultate extraordinare isi spune povestea si demonstreaza ca vointa si cunoasterea propriului corp chiar poate muta munti si schimba destine.

(Mai multe detalii despre povestile celor 6 personalitati care reprezinta categoriile principale ale campaniei, pot fi gasite pe womanism.intersport.ro si pe https://bit.ly/2uPCGuO)

„Aceasta noua abordare INTERSPORT bazata pe o campanie digitala puternica, prin platforma #womanism, scoate in evidenta adevaratele povesti ale femeilor inspirationale. Acesteau stau marturie tuturor femeilor care incearca sa echilibeze roluri multiple, sa castige lupta permanenta dintre ratiune si inima, sa gandeasca si sa actioneze fara limite, sa isi transforme visurile in realitate, sa isi descoperele punctele forte si nu slabiciunile, sa faca alegeri, nu compromisuri. INTERSPORT #WOMANISM este „Punctul de alimentare” in maratonul zilnic al femeilor de pretutindeni. Asumati-va stilul, asumati-va alegerile si sanatatea, aveti incredere, acordati-va timp. Aceasta este filozofia pe care INTERSPORT o transmite”, a declarat Valentin Cristescu, Director de Marketing INTERSPORT Romania.

Pentru mai multe informatii, accesati website-ul: womanism.intersport.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri