5 Martie 2018 publicat în Entertainment 23 share-uri

Acasa stai cu geaca de iarna si gluga cu puf, iar in vacanta in tricou cu maneca scurta. Oricat ai incerca sa negi, ideea unei saptamani sau doua petrecute in temperaturi primavaratice, departe de contextul de zi cu zi, e de nerefuzat. Echipa din spatele motorului gratuit de cautare a ofertelor de calatorie momondo.ro a pregatit o selectie a destinatiilor de pe continentul european si de dincolo de granitele sale, in care nu se pune problema degeratului de frig, din contra – vei avea nenumarate motive sa crezi ca ai soarele la picioare.

5. Ho Chi Minh, Vietnam | Temperatura medie cea mai ridicata in luna martie: 34°C

Cum ai putea sa ajungi in cel mai mare oras din Vietnam fara sa vrei sa afli totul despre istoria zbuciumata, cand „razboiul din Vietnam” pare o expresie pe care o auzim inca din leagan. Ho Chi Minh este celebru pentru multe lucruri, iar pietele (incarcate cu circa 3000 de standuri), cultura negocierii si motocicletele o sa-ti sara in ochi. Se estimeaza ca, in limitele orasului, ar convietui 8,4 milioane de suflete alaturi de cele 7,4 milioane de motociclete ce le apartin.

6. Algarve, Portugalia | Temperatura medie cea mai ridicata in luna martie: 28°C

Inchide ochii si amesteca niscaiva delicatese mediteraneene de peste si fructe de mare cu bacalau. Imaginar. Apoi gandeste-te ca nici nu poate sa-i fie prea greu apetitului sa se inteteasca de la sine in aerul sarat, imbibat de miros de vietate de mare prajita. Si cand te mai si uiti la farfurie prin transluciditatea paharului de vin portughez, mai ca iti vine sa vrei sa-ti prelungesti zilele libere in Algarve.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

7. Marrakech, Maroc | Temperatura medie cea mai ridicata in luna martie: 24°C

Maroc este, indubitabil, un loc in care preturile scad proportional cu temperatura, iar in Marrakech, iarna-i cea mai buna prietena a buzunarului. N-ai sa stii ce-i ala frig; pe timp de zi, temperatura ajunge nestingherita la 20 de grade si o sa-ti fie mai mare dragul sa te plimbi pe strazile orasului. Pietele labirintice din Medina, unde tocmeala si mica intelegere sunt la ele acasa, delicatesele marocane si poate centrul comercial in aer liber – Jemaa el-Fnaa (cu dansuri din buric, povestitori, spectacole cu maimute si imblanzitori de serpi), toate acestea sunt curiozitati firesti ale locului. In plus, o vizita la Gradina Majorelle iti va pune la dispozitie o veritabila oaza de natura, cu vegetatie adusa din toate cele cinci continente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri