3 Octombrie 2017 publicat în Entertainment 58 share-uri

Acest test coreleaza preferinta noastra fata de anumite culori cu personalitatea dominanta pe care o manifestam.

Culorile pe care le alegem pentru obiectele noastre vestimentare sau pentru a ne decora casa vorbesc despre personalitatea noastra. Care este culoarea dominanta in sifonierul tau?

Acesta este cel mai simplu mod prin care poti sa iti dai seama care este culoarea ce te caracterizeaza, pentru ca inconstient, tu ai tendinta de a o alege mereu, atunci cand iti procuri ceva nou. De asmenea, in sifonierul tau pot aparea ca dominante si doua sau trei culori. In acest caz trebuie sa citesti descrierea corespunzatoare fiecareia dintre aceste culori, personalitatea ta insumand aceste trasaturi dominante.

Culoarea rochiei tale preferate este de asemenea un indicator bun pentru acest test. Descrierile personalitatii, in functie de culori au fost inspirat de Bernardo Tirado de la Psychology Today.

Negru si Griuri

Persoanele care aleg negrul sau griurile ca si culori favorite au o personalitate artistica si sensibila. Sunt persoane extrem de atente la detaliile din viata lor, isi selecteaza atent prietenii si ariile de interes. Sunt persoane introverte si meditative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Foto: Fata in negru - Shutterstock

Alb si alte culori pastelate

Persoanele care aleg albul si culorile pastelate sunt persoane foarte organizate si logice.

Au tendinta de a rationaliza foarte tare orice aspect al vietii lor si isi doresc sa detina controlul total in tot ceea ce fac. Sunt persoanele cele mai organizate si responsabile si adesea cei din jur se bazeaza pe acest simt deosebit al claritatii.

Foto: Pexels

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri