Cu totii observam anumite semne la propriul corp, care nu par a fi in ordine. Cand este vorba doar de ciudatenii nevinovate ale fizicului si cand de semne care ne avertizeaza ca trebuie sa ne ducem la doctor? Acest ghid cuprinzator si fascinant va ajuta sa decodificati mesajele adesea misterioase pe care vi le transmite propriul corp.

De la parul casant pana la parul crescut in locuri nepotrivite, de la ochii de culori diferite, dungile de pe unghii pana la flatulenta excesiva – pentru a numi doar cateva dintre ele – corpul omenesc furnizeaza o gama nesfarsita de semne care vorbesc despre starea lui de sanatate. De cele mai multe ori, semnele trupului nu cer mai mult decat un drum pana la farmacie sau la magazinul de produse cosmetice sau pur si simplu sa le lasam in pace. Alteori insa, trebuie sa va deplasati pana la doctor sau chiar la Urgenta.

Joan Liebman-Smith este sociolog specializat in probleme medicale si scriitor de lucrari medicale, cu o activitate recompensata prin mai multe premii. Articolele pe care le-a semnat au fost publicate in American Health, Ms, Newsweek, Redbook, Self si Vogue. Doamna Liebman-Smith a aparut in numeroase talkshow-uri de televiziune, inclusiv in The Oprah Winfrey Show si in The Body Show.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman

Jacqueline Nardi Egan este jurnalist specializat in domeniul medical si s-a implicat in dezvoltarea si redactarea unor programe educative cu patru medici, alti profesionisti din domeniul ingrijirii sanatatii, pacienti si consumatori. Doamna Egan a fost editor la revista Family Health.

Iata cuprinsul acestui ghid:

Semnele trupului - Comisia de medici specialisti - Parul fie el lung sau scurt
Citirea ochilor
Ascultati-va urechile
Nasul stie
Citeste-mi pe buze sau semnele gurii
A spune adevarul
Vocea, gatul si maxilarul
Principalul corp de dovezi
Trunchiul si extremitatile
Partile intime, flatulenta si deseurile corpului uman
Zgarieturi la suprafata
Pielea si unghiile

Autor carte: Joan Liebmann-Smith, Jacqueline Nardi Egan

Traducere de Marilena Dumitrescu

Editura Trei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri