Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara. Spectacolul - confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe 4 iunie incepand cu orele 19:00.

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata ( 900 exemplare) a manuscrisului Note de Insomniac a fost lansat la finele anului trecut, in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, in prezenta unui public masiv, entuziast si plin de admiratie, ce a beneficiat de un spectacol inedit intitulat Confesiuni Despre Arta si Viata.

Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut in tot acest timp cu sprijinul domnului Pepino Popescu, presedinte al Asociatiei pentru Viitorul European al Romaniei.

Salile de spectacol s-au dovedit a fi neincapatoare pentru auditoriu, venit sa asculte cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Din dorinta de a satisface cererea publicului, spectacolul - confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe 4 iunie incepand cu orele 19:00. Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului "Note de insomniac" (tiparit in 900 exemplare), insotit de autograful original al autorului.

Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri. Biletele pot fi achizitionate la pretul de 80 RON, de la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri