Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara. Spectacolul - confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe 4 iunie incepand cu orele 19:00.

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata ( 900 exemplare) a manuscrisului Note de Insomniac a fost lansat la finele anului trecut, in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, in prezenta unui public masiv, entuziast si plin de admiratie, ce a beneficiat de un spectacol inedit intitulat Confesiuni Despre Arta si Viata.

Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut in tot acest timp cu sprijinul domnului Pepino Popescu, presedinte al Asociatiei pentru Viitorul European al Romaniei.

Salile de spectacol s-au dovedit a fi neincapatoare pentru auditoriu, venit sa asculte cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.

Din dorinta de a satisface cererea publicului, spectacolul - confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe 4 iunie incepand cu orele 19:00. Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului "Note de insomniac" (tiparit in 900 exemplare), insotit de autograful original al autorului.

Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri. Biletele pot fi achizitionate la pretul de 80 RON, de la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri