Food & fun la Piua - 28 de ateliere pentru copii si parinti

12:09, 21 Septembrie 2016 publicat în Entertainment1 share-uri

Adevaratul motiv pentru care merita sa iesim din casa, cu cei mici cu tot, este programul de activitati extra. Faceti rezervari, ne vedem acolo!

Saptamana trecuta va povesteam despre targul care e mai mult decat un targ: Piua! Sigur, pe partea de shopping alternativ vom pleca garantat cu portofelul mai usor, insa adevaratul motiv pentru care merita sa iesim din casa, cu cei mici cu tot, este programul de activitati extra. Faceti rezervari, ne vedem acolo!

INTRARE GRATUITA
24-25 Septembrie | La Impact Hub Unirii | str. Halelor, nr.5. Langa DM Unirii
Eveniment Facebook  > https://www.facebook.com/events/266183670419450

Citeste si:
Sănătos la pieptul mamei
Sănătos la pieptul mamei

Brunch gourmet de weekend, cu Beautyfood & Friends

Din meniul Beautyfood, e suficient sa mentionam tortilla cu brie, mere & nuci. Yumm! Cere apoi o limonada calda cu mar copt si plimba-te pe la deserturi: prajituri raw fara zahar, ciocolata cu martipan, smoothie-uri fresh si tocmai zambesti fara motiv!
 
Portret de familie cu maimutareli, via Ninina & Amelie Photo Booth

Citeste si:
MindHub România: Copiii de azi vor fi creatorii joburilor de mâine....
MindHub România: Copiii de...

Intrati in cabina Amelie si strambati-va cat puteti de tare! Puneti pozele pe frigider si amintiti-va cu drag de Ninina si Amelie, cele doua branduri destepte ale unei familii tinere de antreprenori fun, fun, fun! Fugariti si fotografa Piua: cand o prindeti, va schimba sigur poza de profil!
 
Tombola cu “Multumim!” si 50 de cadouri de designer

Tombola cu “Multumim!” e modul Breslo de a multumi tuturor celor ce sustin brandurile alternative. Cele 50 de cadouri surpriza sunt donate chiar de catre expozanti. Cumpara ceva, trage un biletel si vezi cu ce mai pleci acasa!
 
26 de ateliere, cursuri si spectacole, pentru parinti si copii

Fun, geeky, hippie sau crafty. Arta, stiinta si joaca la un loc. Studiati-le pe toate sau veniti complet nepregatiti, gata sa fiti surprinsi. Faceti rezervari, dar nu va speriati daca nu mai aveti loc; Gasiti sigur ceva de facut la orice ora! Program complet pe pagina evenimentului Facebook > https://www.facebook.com/events/266183670419450/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri