Visurile artistilor si ale publicului transforma fatada Ateneului, pentru prima oara in istoria cladirii-simbol, intr-un video-mapping inspirat de muzica si valorile lui George Enescu.

Comunicat de presa

Concursul Enescu 2016 se incheie cu un eveniment surpriza. Chiar in seara in care publicul va afla castigatorul Finalei de Pian, ultima proba din Concurs, duminica, pe 25 septembrie, visurile artistilor si ale publicului vor transforma fatada Ateneului pentru prima oara in istoria cladirii-simbol, intr-un video-mapping inspirat de muzica si valorile lui George Enescu si de Concursul Enescu.

Editia 2016 a Concursului Enescu se incheie duminica, 25 septembrie cu un eveniment surpriza la care sunt invitati jurnalistii si publicul larg. in jurul orei 21.00, la sfarsitul celor trei concerte pe care tinerii pianisti calificati in Finala de Pian le sustin pe scena Ateneului incepand cu ora 19.00, chiar in pauza in care juriul de specialitate va alege castigatorul Premiului I, cei prezenti in sala si la ecranul mare cu transmisii live din exterior, vor fi invitati sa ramana in fata Ateneului Roman.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Pret de cincisprezece minute, visurile artistilor si ale publicului larg vor transforma in premiera fatada Ateneului, intr-un video-mapping unic.

Evenimentul invita la o sarbatoare a visurilor care ne duc pe noi si societatea mai departe. “Visez fara incetare. Cat exist, vreau sa cant” - este visul lui George Enescu pe care Concursul Enescu 2016 l-a readus in lumina! Publicul larg s-a alaturat tinerilor artisti care au intrat in concurs, impartasindu-si visul de viata prin intermediul aplicatiei Traieste-ti visul!, lansata de Concursul Enescu in urma cu o luna. Pe 25 septembrie, o selectie a celor mai frumoase visuri de viata vor transforma fatada Ateneului, intr-un moment cu valoare de simbol. Visurile inscrise de artisti si de publicul larg in aplicatie ruleaza si pe site-ul Festivalului si Concursului Enescu, www.festivalenescu.ro.

Finala de Pian a Concursului International George Enescu 2016 este sustinuta Wilo Foundation, Partener cultural al evenimentului, incepand in 2014.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri