"Tinuta pentru Succes" de Mihaela Berciu este primul ghid vestimentar pentru femei de cariera scris de un autor roman. Cartea contine informatii despre imagine, stil vestimentar, tinute si accesorii in mediul de afaceri, si isi propune sa vina in intampinarea tuturor acelora care, acum, mai mult ca niciodata, realizeaza cat de importanta este imaginea personala.

Totodata autoarea reuseste printr-o lucrare bine documentata sa sublinieze importanta transmiterii unei imagini profesionale si personale corecte in mediul de afaceri si nu numai.

„O imagine profesionala impecabila este mult mai usor de obtinut decat pare. Cu informare corecta si intelegere a principiilor de baza, jumatate din drum este deja strabatut. Dar, inainte de toate, este absolut necesar a se intelege necesitatea acesteia si dorinta de a parcurge acest drum. Odata destinatia atinsa, schimbarile care vor urma in viata profesionala si, de ce nu, in cea personala, vor fi mai mult decat surprinzatoare”, a declarat Mihaela Berciu, autoarea cartii.

„Fiecare zi in sine este o provocare prin simplul fapt de a fi „o noua zi“. Alegerea corecta a vestimentatiei prescrie traiectoria personala şi profesionala a fiecaruia: traim intr-o lume in care hainele nu-si mai reduc rolul la simple invelitoare ale trupului, alegerea lor devenind o marca personala. Sunt prima carte de vizita”, a declarat Camelia sucu, Presedinte Class living si semnatara prefetei cartii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Pe langa experienta dobandita in urma construirii si dezvoltarii de imagini personale bazate pe cunoasterea cat mai buna a fiecarui client cu care a colaborat, Mihaela Berciu aduce cu sine si cunostintele teoretice aprofundate in urma cursurilor urmate. Autoarea este absolventa a programului MBA din cadrul American International University din Londra si a cursurilor de consultanta de imagine ale London Image Institute. Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de prestigioasa organizatie Association of Image Consultants International (AICI). Pe langa numeroase articole publicate, Mihaela Berciu a fost coordonator de imagine pentru marcile Razvan Ciobanu, Irina Schrotter si al principalelor jurnale si emisiuni de stiri ale postului Antena1 TV.

„Vestimentatia si aspectul general al unei persoane pot cantari semnificativ in reusita unei negocieri sau in semnarea unui contract, iar acestea trebuie luate in calcul de orice manager nu numai in ceea ce-l priveste, ci mai ales in cazul angajatilor care ii reprezinta brand-ul. O aparitie prea casual poate da impresia ca nu iti doresti sa avansezi, ca nu iei in serios locul de munca, firma in care lucrezi sau in care ai vrea sa te angajezi”, a declarat editorul, Corina Pintilie, Manager Coreus Publishing.

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Incepand cu data de 8 aprilie 2009 cartea “Tinuta pentru Succes” de Mihaela Berciu va fi distribuita national prin lantul de librarii DIVERTA si alti distribuitori de carte. Pentru mai multe informatii despre carte si despre Mihaela Berciu, vizitati www.mihaelaberciu.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri