Unul dintre cele mai importante si mai controversate staruri ale anilor `90, Sinead O'Connor a schimbat irevocabil imaginea femeii in muzica rock, depasind stereotipurile, fiind prima si in multe feluri si cea mai influenta dintre vedetele feminine care au facut ceva in aceasta directie.

Dupa doi ani de tacere, timp in care se alatura turneului lui Peter Gabriel, in 1994 se reintoare la muzica pop cu LP-ul Universal Mother, bine primiti de critici. In 1997 urmeaza LP-ul Gospel Oak, iar la jumatatea anului 2000 lanseaza Faith and Courage, primul album in 6 ani. Doi ani mai tarziu urmeaza Sean-Ns Nua, aclamat indelung pentru reintoarcerea la traditia folk irlandeza. In 2003, apare dublul-disc She Who Dwells... catalogat drept cantecul de lebada al artistei. Urmeaza o serie de colaborari in 2005, dupa care lanseaza pe piata Throw Down Your Arms, o colectie de clasicuri-reggae care ajunge numarul 4 in Billboard's Top Reggae Albums chart. Se reintoare in studio anul urmator pentru Theology, aparut in 2007, inspirat de complexitatile situatiei globale de dupa 9/11.

Biletele se pot cumpara la pretul de 79 RON pana pe data de 17 aprilie, si ulterior la pretul de 109 RON, prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro, precum si la Sala Palatului si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara. In ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri