Fenomenul OZN: Disparitia misterioasa a lui G.Taylor

12:05, 14 Mai 2014 publicat în Entertainment11 share-uri

Desi sunt fenomene pentru care nu avem inca explicatii clare, foarte multi oameni cred cu tarie in existenta extraterestrilor si a faptului ca acestia ne-ar vizita. In toata istoria omenirii sunt numeroase povestile intalnirilor dintre oameni si 'cei veniti din ceruri'.

Relatarea disparitiei lui Granger Taylor, in anul 1980, este inca foarte controversata: Este adevar sau fictiune? Fiecare poate decide pentru sine cat de departe poate merge cu imaginatia in ceea ce priveste existenta fiintelor extraterestre si a intalnirilor care au avut loc intre acestea si oameni.

Aceasta este o relatare foarte populara printre cei curiosi cu privire la „fenomenul OZN”:

Citeste si:
Mirela Retegan: În ultimii ani, am devenit niște alergători de...
Mirela Retegan: În ultimii...

Disparitia misterioasa a lui Granger Taylor

In data de 29 noiembrie 1980, o furtuna violenta a lovit oraselul Duncan de pe Insula Vancouver, unde locuia Taylor. Din acea noapte, nimeni nu a mai auzit nimic despre acest om. Singura informatie ramasa de la el era un bilet adresat parintilor sai, care suna asa: „Draga Mama si Tata, extraterestrii m-au luat impreuna cu ei pe nava lor, pentru o calatorie interstelara de 42 de luni, pentru a explora vastul univers si pentru a ma intoarce apoi. Va las toate posesiunile mele, cum nu mai am nevoie de nimic dintre acestea.”

Taylor a lasat in urma 10.000 de dolari, o replica a unei farfurii zburatoare pe care o construise la casa parintilor sai si cam atat. Inaintea disparitiei, Granger Taylor anuntase ca va face o calatorie interstelara de 42 de luni, impreuna cu extraterestrii. Chiar daca el si-a anuntat prietenii inainte, nimeni nu se astepta ca asa ceva sa fie chiar adevarat. Cele 42 de luni despre care vorbea Granger ar fi trebuit sa se incheie in mai 1984, iar parintii sai Jim si Grace Taylor au lasat usa deschisa in acea zi, in speranta ca fiul lor va aparea. Dar el nu s-a mai intors niciodata.

Citeste si:
ReIMAGINE HUB - Descoperă Tarotul de Marsilia și #referentialul!
ReIMAGINE HUB - Descoperă...

Povestea lui Granger Taylor

Taylor poate fi considerat un fel de „copil prodigy” (genial). Se nascuse in Duncan, Insula Vancouver - Canada. Taylor renuntase la scoala in clasa a 8-a. Dar faptul ca nu si-a mai continuat studiile, nu il impiedica sa fie un adevarat talent in matematica si mecanica. La numai 14 ani el si-a construit o masina piesa cu piesa. La 17 ani a reconstruit un buldozer, iar la 20 a calatorit jumatate de mila prin padure pentru a gasi o locomotiva ramasa acolo, de pe urma Crizei financiare cunoscuta ca Marea Depresiune. In doi ani de zile, Taylor a reusit sa repuna locomotiva in functiune. Obiectele construite de el sunt acum expuse in muzeele locale.

Foto homepage: OZN, nava spatiala, extraterestri


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri