14 Mai 2014 publicat în Entertainment 4 share-uri

Desi sunt fenomene pentru care nu avem inca explicatii clare, foarte multi oameni cred cu tarie in existenta extraterestrilor si a faptului ca acestia ne-ar vizita. In toata istoria omenirii sunt numeroase povestile intalnirilor dintre oameni si 'cei veniti din ceruri'.

Foto: Shutterstock.com; OZN, extraterestri, nava spatiala

Taylor avea o fascinatie pentru tot ce inseamna mecanica si mai tarziu a obtinut si un brevet de pilotaj. Dupa ce toate masinariile create de mintea umana devenisera banalitati pentru el, tanarul a inceput sa se gandeasca si la alte mijloace de transport. Era un om infometat de cunoastere, asa incat atentia sa a inceput sa fie indreptata catre ideea de OZN-uri si nave spatiale. A petrecut mai bine de jumatate de an proiectandu-si propria replica dupa o naveta spatiala, pe proprietatea parintilor sai; inauntrul acestei constructii petrecea ore in sir gandindu-se si studiind.

Citise toate cartile pe care le gasise despre OZN-uri si tehnologia navelor spatiale. Incerca sa inteleaga cum ar putea sa functioneze din punct de vedre mecanic, farfuriile zburatoare. Dupa lungi ore petrecute in nava sa, Taylor i s-a confesat unui prieten ca a fost contactat telepatic de fiinte extraterestre.

Prietenul sau a povestit dupa disparitie: „Mi-a spus ca i s-a intamplat in timp ce era in pat. Statea acolo si cineva din alta galaxie l-ar fi contactat telepatic… Nu il putea vedea. I-am spus ca nu putea sa fie doar mentala aceasta conexiune, dar el a spus ca era de parca acea fiinta vorbea doar mintii sale. I-a intrebat despre felul cum isi construiesc navele. Singurul lucru pe care i l-au dezvaluit era ca folosesc magnetismul.” Taylor i-a mai povestit prietenului sau si despre alte conversatii cu aceasta entitate care in final l-ar fi invitat sa se imbarce pe una din navele lor, intr-o calatorie de 42 de luni pamantesti, prin Univers.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri