14 Mai 2014 publicat în Entertainment 49 share-uri

Intrebare de examen: Ce este Iadul? Raspunsul genial, sau poate nu chiar asa, al unui al unui student la Chimie. Tu ce nota i-ai da studentului?

Acest raspuns pe care l-a dat un student la chimie, de la Universitatea din Arizona, a devenit celebru pe Internet. Profesorul sau a considerat ca este atat de creativ, incat l-a facut public si l-a mai si notat cu nota 10+. Totusi... Noi am avea un mic comentariu de adaugat, chiar daca din punct de vedere stiintific, raspunsul sau este valid, din perspectiva de gen, acest raspuns merita nota 4, fiindca este nimic altceva decat o exprimare macho, cu privire la faptul de a fi cucerit o femeie! Voi ce parere aveti?

"Intrebare suplimentara: Este Iadul exotermic (degaja caldura) sau endotermic (absoarbe caldura)?" Studentii trebuiau sa interpreteze Legea Boyle-Mariotte, pentru a raspunde la aceasta intrebare.

"In primul rand trebuie sa stim cum se schimba masa Iadului in timp. Ar trebui sa stim rata de intrare a sufletelor in Iad si rata isesirii lor de acolo, ceea ce este mai putin probabil. Cred ca putem sa afirmam cu siguranta ca, odata ajuns in Iad, un suflet nu mai are cum sa il paraseasca. Deci nici un suflet nu il paraseste. Cat despre cate suflete intra in Iad? Sa ne uitam la religiile diferite care exista astazi in lume:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti membru al cultului lor, vei ajunge in Iad. De vreme ce exista mai mult decat o astfel de religie si cum oamenii nu apartin doar unei singure religii, putem sa ne imaginam ca toate sufletele ajung in Iad. Odata cu rata nasterii si a mortii, ne putem astepta ca numarul sufletelor din Iad vor creste exponential. Acum, ne uitam la rata schimbarii volumului in Iad, fiindca Legea lui Boyle spune: pentru ca temperatura si presiunea din Iad sa ramana la acelasi nivel, volumul Iadului trebuie sa se extinda proportional, pe masura ce sufletele ajung acolo.
Acest lucru ne da doua posibilitati:

1. Daca Iadul se extinde la o rata mai mica decat cea a intrarii sufletelor in Iad, atunci temperatura si presiunea din Iad va creste pana cand iadul se va disipa.
2. Daca Iadul se extinde la o rata mai rapida decat sufletele care patrund acolo, atunci temperatura si presiunea vor scadea, pana cand Iadul va ingheta.

De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Asa incat, ce este Iadul?

Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Teresa in primul meu an de studentie: "Va ingheta Iadul in ziua cand ma voi culca cu tine si luand in considerare faptul ca aseara m-am culcat cu ea, atunci inseamna ca ipoteza a doua ar putea fi adevarata si atunci sunt absolut sigur ca Iadul este exotermic si ca deja a inghetat. Iar corolarul acestei teorii este acela ca, de vreme ce Iadul a inghetat, inseamna ca nu mai accepta nici un suflet acolo si singurul spatiu ramas este Raiul, demonstrand astfel existenta LUI Dumnezeu. Ceea ce explica de ce aseara, Teresa tot spunea: <<Oo, Doamne>> !"

Studentul a primit nota 10+.
Din perspectiva de gen, noi i-am fi dat un 4.

Tu ce nota i-ai da studentului?


Foto: Shutterstock.com; iad, fulger, natura


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri