Pink Ticket iti poate aduce o excursie la New York!

Daca ai sansa sa gasesti un Pink Ticket ascuns in anumite pachete promotionale Libresse, poti castiga o excursie la New York, orasul care nu doarme niciodata.

Marele premiu:

Trimite codul unic de pe fiecare Pink Ticket ascuns in anumite pachete promotionale si poti castiga o excursie de doua persoane la New York si 1.000 Euro pentru shopping.

Premii saptamanale:

Trimite codul unic inscris pe spatele stickerului de pe fiecare pachet promotional si poti castiga saptamanal unul dintre cele 10 premii in valoare de 100 Euro, prin tragere la sorti.

Mai multe detalii pe www.libresse.ro, www.facebook.com/LibresseRomania

Perioada promotiei 04.2014 – 31.05.2014

Codul unic poate fi trimis prin SMS la 1860, in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, sau inscris pe www.libresse.ro. Premiile campaniei promotionale se acorda prin tragere la sorti. Regulamentul campaniei promotioanle este disponibil in mod gratuit pe www.libresse.ro.
 

Foto fr si main: By Alinute Silzeviciute /Shutterstock


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului (P) Ia-ti pasaportul catre cea mai tare destinatie.