Fundatia Inocenti organizeaza 2 seri de concerte cu scop de binefacere, in cadrul campaniei destinate strangerii de fonduri necesare desfasurarii activitatii de ajutorare a copiilor parasiti si cu deficiente in dezvoltare prin intermediul programelor fundatiei.

In zilele de 2 si 3 noiembrie 2008, Fundatia Inocenti organizeaza 2 seri de concerte cu scop de binefacere, in cadrul campaniei destinate strangerii de fonduri necesare desfasurarii activitatii de ajutorare a copiilor parasiti si cu deficiente in dezvoltare prin intermediul programelor fundatiei.

Spectacolele de rock si folk vor avea loc in Clubul Downstairs (Calea Floreasca nr. 111) unde veti putea transforma o simpla seara de duminica sau luni intr-o experinta de neuitat luand parte la concerte de muzica rock si folk si stand-up comedy.

Vor urca pe scena artisti consacrati dar si tineri talentati care in cele doua seri vor face front comun in sustinerea acestei actiuni caritabile, incercand sa aduca un zambet pe chipul spectatorilor, dar mai ales o frantura de speranta in viitorul acestor copii ce au nevoie de sprijin din partea noastra, a tututor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Programul evenimentelor:

Duminica 2 noiembrie, de la ora 19:00

- Spectacol rock:

Go to Berlin

Hihglight Kenosis

Pol Opus

- Stand-up comedy

Luni 3 noiembrie, de ora 19:00

- Spectacol folk:

Mircea Vintila

Jul Baldovin

Alina Manole

Maria Magdalena Danaila

Ovidiu Mihailescu

Marius Matache

Circa Sapte

Grupul Soapta

Daniel Fat

Ionescu Marius Florin

Radu Pozneac

Marius Tudose

Te asteptam sa petreci doua seri minunate si sa vezi cat este de usor sa faci o fapta buna si sa oferi sprijinul tau cuiva care intr-adevar are nevoie de el.

Acesta campanie e sponsorizata si sustinuta de: Fundatia Inocenti, Clubul Downstairs, KONART, Anotimpul5, Info Touch, O fapta buna, Ubisoft Bucharest, AZERO


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri