Carte: Sanatate optima in 8 saptamani - Cum sa profitati la maximum de puterea naturala de vindecare a organismului

Colectia "Sa fii sanatos" deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata. Unul dintre cei mai straluciti şi respectati medici americani propune in această carte un program de opt saptamani pentru imbunatatirea sanataţii, foarte eficient si usor de pus în aplicare.

Folosindu-se atat de cunostintele de medicina conventionala si alternativa, cat si de propria experienta, Andrew Weil ne arata ca este mai simplu sa previi decat sa vindeci si ca organismul nostru are un potential de vindecare incredibil, capabil sa ne apere impotriva bolii, a stresului provocat de viata moderna si a poluarii mediului inconjurator.

Citeste si:
Ponytail – o coafură actuală. Cum să obții o coadă sleek în doar...
Ponytail – o coafură actuală....

Sute de mii de persoane au parcurs deja cu succes programul, ce include numeroase retete, multe originale, si cele mai noi descoperiri din medicină legate de colesterol, antioxidanţi, acizii grasi trans, reziduurile toxice din alimente, produsele din soia, vitamine si minerale. Fie ca este vorba de femei gravide, de persoane trecute de cincizeci de ani, de persoane supraponderale, predispuse la boli cardiovasculare sau care prezinta risc de cancer, cei interesati vor gasi in Sanatate optima in opt saptamani solutii adaptate fiecaruia, precum si relatarea a numeroase cazuri de vindecare a unor boli cu ajutorul programului.

Autor: Dr. Andrew Weil

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

Traducator: Adriana Ciorbaru

Editura Curtea Veche


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri