Am iertat greseli care erau aproape de neiertat. Am incercat sa inlocuiesc omaeni care erau de neinlocuit si am incercat sa ii uit pe cei ce erau de neuitat.

Am actionat din impuls, am fost dezamagit de oameni ce nu credeam ca m-ar fi dezamagit vreodata. Dar la randul meu i-am dezamagit pe cei ce ii iubeam. Am ras in momente nepotrivite. Mi-am facut prieteni care au devenit prieteni de o viata. Am strigat si am sarit de bucurie..

Am iubit si am fost iubit. Dar am fost si respins si am fost iubit fara ca eu sa iubesc la randul meu acea persoana. Am trait doar pentru iubire si am facut juraminte de dragoste eterna. Am avut inima franta de multe, multe ori!

Charlie Chaplin in "Piciul", Wikipedia

Am plans ascultand muzica si privind la fotografii vechi. Am sunat pe cineva doar ca sa ii aud vocea de partea cealalta a firului. M-am indragostit din pricina unui zambet. Au fost momente cand am crezut ca am sa mor de dorul unei persoane.

Alte ori imi era foarte teama ca as putea sa pierd pe cineva foarte special (ceea ce in final chiar se intampla). Dar am trait! Si inca continui sa traiesc, in fiecare zi. Eu nu trec pur si simplu prin viata si nici voi nu trebuie sa faceti asta… Traiti! Cel mai bun lucru in viata este sa va urmati planurile si visurile, sa imbratisati viata si sa traiti fiecare zi cu pasiune, sa pierdeti si sa va mentineti speranta si sa castigati, fiind in acelasi timp recunoscatori.

Si toate acestea pentru ca lumea apartine acelora care indraznesc sa isi urmeze visurile. Si pentru ca viata este cu adevarat prea scurta pentru a fi insignifianta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri