12:07, 29 Iulie 2008 publicat în Entertainment

Daca stim sa descifram mesajul ascuns al bolii avem toate sansele sa ne eliberam de ea. Prin intermediul unui organ sau regiuni a corpului, sufletul incearca sa ne aduca la cunostinta o durere, o tensiune, o lipsa, intr-un cuvant o problema nerezolvata.

Am fost invatati in copilarie ca boala este ceva rau, de care trebuie sa scapam cat mai repede. «Duca-se pe pustii» spuneau bunicile noastre despre bolile copilariei. Ruediger Dahlke, autorul acestei carti, reuseste sa ne convinga ca paharul este totusi pe jumatate plin, ca boala este in acelasi timp o sansa.

Prin intermediul unui organ sau regiuni a corpului, sufletul incearca sa ne aduca la cunostinta o durere, o tensiune, o lipsa, intr-un cuvant o problema nerezolvata. Daca stim sa descifram mesajul ascuns al bolii avem toate sansele sa ne eliberam de ea.

Ruediger Dahlke s-a specializat in medicina naturista, psihoterapie si homeopatie. Este una dintre personalitatile cele mai marcante in domeniul medicinei psihosomatice si al miscarilor legate de sanatate.

Citeste si:
Ponytail – o coafură actuală. Cum să obții o coadă sleek în doar...
Ponytail – o coafură actuală....

Autor: Ruediger Dahlke

Traducere de: Daniela Ștefănescu

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

Editura Trei


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri