Cartea lui Jean-Claude Kaufmann este o fina analiza a vietii fara partener, indispensabila pentru intelegerea femeii de azi.

O femeie din trei traieste astazi fara partener. Intreaga planeta e cuprinsa de acest fenomen, care are o ingrijoratoare tendinta de extindere.

La inceput e nevoia de libertate: lungi dimineti de duminica petrecute in pat cu o carte, intalniri cu prietenele, iesiri in cluburi, aventuri de o noapte.

"Sa pregatesc cina in fiecare seara? Sa ajung sa dorm cu el in acelasi pat din simpla obisnuinta? Sa spun mereu unde plec si cu cine ma intalnesc?"

"Multumesc, nu!" spun tinerele iubitoare de autonomie, femeile dornice de cariera sau care pur si simplu vor sa-si descopere identitatea. Rezistand mai usor sau mai greu "degetului acuzator" al societatii care le considera "ciudate", tradarii prietenelor care se casatoresc, ele isi continua viata visand la marea poveste de dragoste pentru care uneori nu au timp, alteori nu au curaj.

Kudika Tarot

Unde au disparut acei barbati alaturi de care se visau? Unde e Fat-Frumosul care intr-o vreme parea atat de aproape? Tic-tacul ceasului biologic devine tot mai amenintator... Dar, iata, internetul e aici. Un singur click, si ai milioane de barbati. Poti sa-i vezi, sa le vorbesti, sa primesti sarutari virtuale. Un alt click, si virtualul devine real...

Insa ce-i de facut? Atatea posibilitati, atatea oferte si totusi relatiile dintre oameni se stabilesc tot mai greu.

Cartea lui Jean-Claude Kaufmann este o poveste adevarata cu Cenusarese moderne si Feti-Frumosi, o fina analiza a vietii fara partener, indispensabila pentru intelegerea femeii de azi.

Autor: Jean-Claude Kaufmann

Traducere de Dana Ligia Ilin

Editura Humanitas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri