12:06, 23 Iunie 2008 publicat în Entertainment

Cate scenarii poate un om trai fara a-si altera ireversibil identitatea? "Vietile secrete ale Pippei Lee" este o carte puternica, ce se citeste pe nerasuflate.
Cate scenarii poate un om trai fara a-si altera ireversibil identitatea? De la o rebela de provincie la o boema de oras, de la o tanara amanta la o sotie implinita, Pippa Lee traverseaza o existenta contradictorie, in care fantomele trecutului zguduie din temelii aparentul calm al prezentului.

Vietile secrete ale Pippei Lee este o carte puternica, ce se citeste pe nerasuflate. Scenariul deja adaptat de Rebecca Miller dupa acest roman, va sta la baza unui film ce urmeaza sa fie lansat in august 2009, avand in distributie pe Robin Wright Penn, Julianne Moore si Winnona Ryder.

Actrita, regizoare si scriitoare, Rebecca Miller are ea insasi o biografie impresionanta, fiind fiica celebrului scriitor american, Arthur Miller si sotia la fel de cunoscutului actor, Daniel Day-Lewis. Rebecca Miller este castigatoare a trei premii pentru filmul "Angela" si autoare a unui volum de proza scurta, "Personal Velocity", dupa care a facut si un film, premiat cu "Grand Jury Prize at Sundance".

"Un stil inteligent, atragator... un roman care te va surprinde cu fiecare capitol si pe care-l citesti cu sufletul la gura." Guardian

"Cartea abunda in imagini puternice, care au darul de a ramane mult timp pe retina cititorului." The Independent

"Miller reuseste aici o impresionanta analiza a trecerii timpului, a iubirii si devotamentului, rezultatele fiind un roman irezistibil." Psychologies Magazine

Autor: Rebecca Miller

Traducere de Bogdan Perdivara

Editura Trei


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri