Hollywood Music in Bucharest, o incursiune spectaculoasa in lumea filmului si a muzicii

12:02, 2 Februarie 2012 publicat în Entertainment3 share-uri

Hollywood Music in Bucharest este un eveniment ce se adreseaza melomanilor, dar si cinefililor deopotriva. Evenimentul introduce lumea fascinanta a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile celor mai cunoscute coloane sonore.

Comunicat de presa

Centrul pentru Artele Spectacolului si Asociatia Culturala Teocta prezinta cea de-a doua editie a indragitului spectacol Hollywood Music in Bucharest, care va asterne covorul rosu miercuri, in data de 28 martie, ora 19.00, in cadrul Salii Palatului din Bucuresti.

Citeste si:
Saliva, un aliat prețios pentru a avea dinți albi și sănătoși
Saliva, un aliat prețios...

Evenimentul introduce lumea fascinanta a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore, alaturi de cei 70 de instrumentisti ai European Royal Orchestra. Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate n repertoriu: Superman, Fantoma de la Opera, Titanic, Piratii din Caraibe, Cats(Memory), Dirty Dancing, si multe altele.

Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de prim solista Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta, Daniela Vladescu, alaturi de primul cuplu de Pop opera din lume, Romeo & Julia Saleno.

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Gottfried Rabl, dirijorul permanent al Orchestrei Simfonice Radio din Viena, este invitatul special al spectacolului, la pupitrul orchestrei simfonice European Royal Orchestra. Acesta declara ca cea de-a doua editie Hollywood Music in Bucharest va fi un deliciu atat pentru impatimitii filmelor, cat si pentru melomani, reunind doua pasiuni sub un spectacol pe placul tuturor, plin de emotie si momente speciale.

European Royal Orchestra ii include pe cei mai buni studenti si absolventi ai facultatilor de profil din Bucuresti si din tara. Alaturi de acesti tineri fac parte din proiect instrumentisti si artisti profesionisti din orchestre de top din Romania (Filarmonica George Enescu din Bucuresti, Orchestra Nationala Radio, Opera Nationala Romana). Pe langa aceasta componenta de prim rang, Orchestra se poate mandri cu colaborari extinse cu mai multi producatori importanti de muzica din lume.

De asemenea, se lucreaza numai cu profesionisti de talie internationala: orchestratori, dirijori, scenografi, ingineri de sunet. Asociatia Culturala Teocta a fost creata pentru a contribui la imbunatatirea calitatii industriei muzicale, din pasiune pentru arta. Aceasta s-a implicat in viata culturala romaneasca, oferind spectacole de calitate pentru cei avizi de cultura si divertisment. Initiativa in propagarea culturii s-a manifestat si n domeniul pedagogic, asociatia infiintand si o scoala particulara de muzica.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane, semnalizate cu Bilete.ro.

Pentru mai multe detalii aveti la dispozitie pagina http://acteocta.ro.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri