3 Februarie 2012 publicat în Entertainment 5 share-uri

Duminica, 5 februarie, Muzeul Taranului implineste 22 de ani de la (re)infiintare. Cu aceasta ocazie, intrarea in expozitia Pe aripile timpului va fi libera, iar de la orele 12.00, 14.00 si 16.00, vizitatorii pot participa la vizite ghidate.

Duminica, 5 februarie, Muzeul Taranului implineste 22 de ani de la (re)infiintare.

Cu aceasta ocazie, intrarea in expozitia Pe aripile timpului va fi libera, iar de la orele 12.00, 14.00 si 16.00, vizitatorii pot participa la vizite ghidate.

Va asteptam intre orele 10.00 si 18.00 pentru o ultima zi de vizitare, dupa care expozitia urmeaza sa fie desfacuta si pregatita pentru refacerea ei in Franta.

De la ora 18.00, in Studioul Horia Bernea, va avea loc proiectia filmului Triptic: Constantin Brailoiu, Clara Haskil si Dinu Lipatti (un film de Ana Simion, pus la dispozitie de Editura Video). Proiectia filmului va fi urmata de Ecouri din Romania profunda - concert de muzici traditionale la Studioul Horia Bernea.

Ion Costache si Mihai Dinita din satul Merisani-Dobrotesti, Teleorman, vor canta din caval, diferite feluri de fluiere (simple sau ingemanate), cimpoi si ocarina - separat sau impreuna - cantece de dragoste si melodii de joc din Teleormanul de altadata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Nelu Petru Jolte din satul Birtin, Siminic Guti si Leontin Dungau. Cei trei bihoreni vor executa cantece lirice (doine) si melodii de joc: Luncanul (numit inspre Beius Polca), Salajanul (numit si Pe picior), Manantelul si Invartita rara (din partile Clujului).

Nicolae Pitis va canta hori din Tara Lapusului, va suna din trambita, va dansa si va striga ca la joc. I se va alatura dupa voie, cu glasul, zongora, dramba, tilinca sau viola (contra), Ioan Pop din Hoteni, Maramures, conducatorul cunoscutului grup Iza. Impreuna cu cei doi vor mai evolua Ioachim Fat (cetera) si Grigore Chira (zongora, doba, gordon), care vor executa hori si melodii de joc de altadata din Maramures, din Lapus si din Chioarul vecin.

Muzeul Taranului Roman va invita sa sarbatoriti impreuna, pe 5 februarie, cu muzici si bucurie !

Intrarea este libera !

Comunicat de presa

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri