ghid pentru o viaţă împlinită

Noul cod al bunelor maniere

Astazi exista lucruri care in urma cu un secol nu erau intalnite nici in romanele stiintifico-fantastice. La acea vreme nu existau telefoane mobile si mijloacele de comunicare scrisa pe care le folosim astazi. Aflati care sunt regulile de comportament pe care trebuie sa le respectati atunci cand folositi astfel de mijloace de comunicare.

Bunele maniere sunt intotdeauna la moda. Vreti sa fiti respectat si indragit, sa aveti succes si sa faceti de fiecare data o impresie buna? Aflati cele mai bune solutii din aceasta carte. Invatati cum sa va comportati intre cunoscuti si prieteni, la serviciu si oriunde in lume; la masa, la petreceri, pe terenul de sport si in mijloacele de transport.

Astazi exista lucruri care in urma cu un secol nu erau intalnite nici in romanele stiintifico-fantastice. La acea vreme nu existau telefoane mobile si mijloacele de comunicare scrisa pe care le folosim astazi. Aflati care sunt regulile de comportament pe care trebuie sa le respectati atunci cand folositi astfel de mijloace de comunicare. Noul cod al bunelor maniere, Silke Schneider-Flaig

  • Bazele comportamentului: Prima impresie conteaza! Totul despre salutul potrivit, comportamentul corect la masa si conversatii fara gafe.
  • Profesionistii comportamentului in viata privata: Totul despre comunicarea moderna si comportamentul potrivit in cotidian.
  • Comportamentul in afaceri: Patrunderea si ascensiunea in activitatea comerciala – de la interviul perfect si codul vestimentar potrivit loculului de munca pana la corespondenta potrivita mediului de afaceri.
  • Comportamentul pe plan international: Cate bordeie atatea obiceie. Jonglati corect cu diferentele culturale.

Autor: Silke Schneider-Flaig

Carte aparuta la Editura All

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Noul cod al bunelor maniere.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.