23 Ianuarie 2012 publicat în Entertainment 2 share-uri

... Sighisoara Blues Festival va aduce pe scena festivalului nume de varf ale blues-ului din intreaga lume!

Sighisoara Blues Festival este de acum o prezenta bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului. Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani.

Blues-ul si istoria reunite sub sloganul "pentru cei care iubesc blues-ul" vor aduce pe scena festivalului nume de varf ale blues-ului din intreaga lume, an de an. Sighisoara Blues Festival, iata o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni... dependenti de acesta muzica. Bine ai venit in lumea blues-ului!

Program Sighisoara Blues Festival 2012

Joi 23 Februarie 2012, 19.30

Kudika Tarot

Samuel James (USA),
Johnny Winter (USA)

Vineri 24 Februarie 2012, 19.30

Samantha Fish (USA),
Shakura S'Aida (CA)

Sambata 25 Februarie 2012, 19.30

Bob Brozman (USA),
Corey Harris & Rasta Blues (USA)

Sighisoara Blues Festival este singura manifestare culturala de prestigiu de acest gen din tara. Evenimentul aduce pe scena romaneasca artisti internationali, scopul sau fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, desi e sarac reprezentat pe scena nationala se adreseaza unui public tot mai numeros in ultimii ani.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri