17 Ianuarie 2012 publicat în Entertainment 17 share-uri

Robert Kiyosaki isi prezinta in "Conspiratia celor bogati. Cele opt noi reguli ale banilor" propria viizunea asupra economiei globale si analizeaza cauzele pentru care oamenii se confrunta cu dificultatile crizei contemporane.

"Conspiratia celor bogati. Cele opt noi reguli ale banilor" prezinta viziunea lui Robert Kiyosaki asupra economiei globale si analizeaza cauzele pentru care oamenii se confrunta cu dificultatile crizei contemporane. Autorul infati¬seaza complexul de factori care au creat haosul economic si prezinta pro¬punerile sale de solutii pentru problemele financiare actuale. Conspiratia celor bogati demonstreaza ca momentele ce par a fi extrem de dificile reprezinta, de fapt, o oportunitate pentru oameni de a investi in educatia lor financiara.

„Cursurile de master pe care le-am facut ne invatau cum sa avem grija de o companie, nu de viata noastra.“— Laura Scottsdale, AZ

„Daca nu cunosti regulile o sa pierzi INTOTDEAUNA atunci cand joci jocul.“ — Giachino Lawrenceville, GA

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 cărți numai bune de citit în perioada Sărbătorilor de iarnă   Poezia de colecție: Cele mai frumoase (și mai puțin cunoscute) Poezii Românești de Primăvară! 5 Probiotice care te ajută să îți restabilești echilibrul microbiomului și chiar să slăbești

„Singura schimbare in care putem crede cu adevarat va veni din interior.“— Jeffrey Grass Lake, MI

Bazata pe prima carte interactiva a lui Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki a abordat o perspectiva noua si inovativa in aceasta carte, care a fost mai intai publicata online. Oamenii care au aplicat recomandarile seriei Tata bogat in vietile lor — dar si cititorii ce se confrunta cu actualele circumstante economice dificile — au fost invitati sa devina contributori la scrierea cartii, oferind feedback la propunerile avansate de Kiyosaki. Editia de fata este rezultatul acestui proces interactiv.

Cartile lui Robert Kiyosaki referitoare la educatia financiara au fost citite de milioane de oameni din toata lumea. Conspiratia celor bogati reprezinta prima incercare cu adevarat interactiva in care cititorii de pretutindeni si-au putut spune parerea si au putut comenta online, capitol cu capitol, o problema arzatoare a lumii contemporane.

Hemoroizii în sarcină: cum îi prevenim și cum se tratează Iaurtul Ayran: de la tradiții, la beneficii și rețete Drenajul limfatic manual previne și ameliorează mai multe boli cronice. Ce efecte are în recuperarea după operațiile de cancer

Robert T. Kiyosaki este cunoscut ca autor al cartii Tata bogat, tata sarac — cartea numarul 1 din toate timpurile in domeniul finantelor personale — care a constituit o provocare pentru toti si a schimbat felul in care se gandesc la bani milioane de oameni din intreaga lume. Titlurile seriei Tata bogat ocupa patru din primele zece locuri in topul Nielsen Bookscan List’s Life-to-Date Sales, numai pentru perioada 2001-2008, iar Kiyosaki a fost un invitat obisnuit al unor showuri de televiziune, cum ar fi Larry King Live sau Oprah,si multe alte emisiuni si publicatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri