6 Iunie 2019 publicat în Cultura 19 share-uri

Astăzi trecem în revistă 5 titluri noi, captivante și de succes, cărora să le faci loc pe raft.

Din când în când, nu numai garderoba necesită o reîmprospătare, ci și biblioteca. 
Atenție însă, o reîmprospătare nu este suficientă atâta timp cât cărțile adăugate nu sunt și citite la momentul potrivit. Căci fiecare carte și fiecare poveste necesită o anumită stare, pentru ca cititorul să o poată parcurge cu atenție. 

Prin urmare, astăzi trecem în revistă 5 titluri noi, captivante și de succes, cărora să le faci loc pe raft.

MAESTRUL MINCIUNILOR – thriller


“Mai țineți minte când ați citit prima carte cu Harry Potter și v-ați dat seama că e vorba de ceva special? O să aveți același sentiment când o să citiți Maestrul minciunilor.” - este părerea celor de la USA Today despre romanul lui Maureen Johnson. 
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Acțiunea se desfășoară în Academia Ellingham, o școală privată dedicată inventatorilor, artiștilor și cercetătorilor din Vermont, întemeiată de magnatul Albert Ellingham. 

În 1936, la scurtă vreme după înființare, soția și fiica lui Albert Elligham au fost răpite, iar singurul indiciu a fost o scrisoare-ghicitoare semnată „Maestrul minciunilor”, în care erau înșirate diferite metode de a ucide.

Stevie Bell, o adolescentă pasionată de detectivistică, se înscrie la prestigioasa școală și își propune să rezolve cazul, însă situația ia o întorsură neașteptată și Maestrul Minciunilor reapare și moartea se cuibărește în Academia Elligham. 

Poti achizitiona cartea de aici 

CE SIMȚI ÎN JURUL GÂTULUI – proze scurte

“Africa descrisă în prozele lui Adichie nu este Africa cu care suntem familiarizați de la TV sau din ziare. Poveștile ei nu sunt despre războaie civile, despre corupția guvernului, sau despre boli mortale. Scriitoarea este interesată de felul în care ciocnirile dintre tradiție și modernitate, dintre așteptările familiale și visurile importate afectează relațiile dintre soți, relațiile dintre părinți și copii.” - Michiko Kakutani, The New York Times.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

“Ce simți în jurul gâtului” conține 12 proze scurte în care Chimamanda Ngozi Adichie surprinde legăturile dintre iubiți, copii și părinți, prieteni și continente. 

Cartea poate fi gasita aici 

APĂ DULCE - autobiografie


“De inspirație autobiografică, oferind o bogăție spirituală și franchețe sexuală rare, acest text nu pare a fi fost scris, ci transmis de Akwaeke Emezi, preluat dintr-un fond la care doar căutătorii, poeții și profeții au acces.” - Taiye Selasi

“Apă dulce” este un roman nominalizat la PEN / Hemingway Award și la Women's Prize for Fiction 2019, tradus în 10 limbi, care spune povestea Adei și a ideii de identitate fracturată.
Inspirându-se din mitologia nigeriană, într-un stil poetic, familiar, intim, autoarea transformă întregul roman într-o cameră de marmură, în care răsună memorabil vocile acestor zei sângeroși, în căutare de teritorii umane demne de locuit. 

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Cumpara cartea de aici 

CU TINE ÎN DEPĂRTARE – roman de suspans


Romanul “Cu tine în depărtare” prezintă povestea Emiliei, o tânară studentă de origine chiliană din Franța, care sosește la Santiago pentru a studia opera misterioasei scriitoare Vera Sigall. 
La scurtă vreme după ce cele două personaje se întâlnesc, scriitoarea suferă un accident bizar și intră în comă. În timpul petrecut în spital, Emilia îl cunoaște pe Daniel, un vecin și bun prieten al scriitoarei care bănuiește că Vera nu a căzut pe scări  accidental, ci a fost împinsă de cineva care îi dorește răul. Drumul spre adevăr este marcat cu indicii false și descoperiri neașteptate, lucrurile care ies la iveală și se dovedesc hotărâtoare pentru soarta Emiliei și a lui Daniel fiind deloc cele la care se așteptau ei. 
Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

“Un roman de suspans literar construit cu mare eficacitate narativă în jurul unui  memorabil personaj feminin și al puterii genialității. Subtilă, vizionară și plină de compasiune.” - J. M. Coetzee

Poti achiziona cartea de aici 

MELMOTH – capodoperă a goticului


“O capodoperă a goticului postmodern!” - The Guardian    

În biblioteca pragheză la care lucrează Helen Franklin, Karel, un bun prieten, descoperă o scrisoare misterioasă. Confesiune și avertisment, scrisoare dezvăluie povestea lui Melmoth, un personaj din basmele de odinioară. Hoinărește prin istorie, spune legenda, condamnându-i la singurătate veșnică pe cei care îi cad prada. Pentru Helen, pare pură fantezie, deși ajunge să fie urmarită de cineva pe străzile din Praga, iar prietenul său Karel dispare...

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Principiile de bază ale mașinii CNC

Poti vedea cartea Melmoth aici 

Sursa foto homepage: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri