31 Ianuarie 2019 publicat în Cultura 30 share-uri

Se apropie luna iubirii, pe care cuplurile o așteaptă cu nerăbdare în fiecare an. Fie că sărbătoriți Valentine’s Day sau nu, poveștile de dragoste sunt subiectele unora dintre cele mai citite cărți.

Fericite, triste, cu întâmplări neașteptate cu scenarii impresionante, romanele de dragoste nu lipsesc din bibliotecile noastre și sunt niște lecturi care ne pot schimba unele perspective de viață.

Am făcut o listă cu cărți populare, cu și despre iubire pe care le puteți achiziționa pentru voi sau le puteți face cadou unei prietene pasionate de lecturile romantice.


TOP CĂRȚI DE DRAGOSTE: Străinul de lângă mine, Irina Binder

Acțiunea cărții se învârte în jurul experiențelor a trei prietene cu povești de viață interesante, fiind inspirată din realitate. Autoarea bestsellerelor Fluturi și Insomnii iese și de data aceasta din tipare și ne încurajează să descoperim cine suntem cu adevărat și cine sunt „străinii” din jurul nostru.



Cartea poate fi achiziționată din Librăria online Libris.ro

 
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

TOP CĂRȚI DE DRAGOSTE: Înainte să te cunosc, Jojo Moyes

Un bestseller al New York Times și scenariul din partea unei ecranizări de succes, Înainte să te cunosc e o lectură impresionantă, cu personaje pe care nu ai cum să nu le îndrăgești. Între protagoniști se conturează o poveste de dragoste imprevizibilă, care evidențiază ideea că uneori trebuie să ne sacrificăm pentru persoana pe care o iubim.

Cartea poate fi achiziționată din Librăria online Libris.ro

TOP CĂRȚI DE DRAGOSTE: Soția secretă, Gill Paul

Opera integrează foarte bine povestea de dragoste dintre fermecătoarea ducesa Tatiana Romanov și ofițerul Dmitri Malama în firul evenimentelor din istoria Rusiei. Romanul surprinde și celebra cădere a dinastiei Romanovilor și cuprinde atât scene din trecut, cât și întâmplări ale prezentului. Cartea este inspirată din fapte reale și cuprinde mult mai mult decât o poveste de iubire, concentrându-se pe destinele mai multor personaje și pe alegerile acestora.

Cartea poate fi achiziționată din Librăria online Libris.ro


TOP CĂRȚI DE DRAGOSTE: Dragostea în vremea holerei, Gabriel Garcia Marquez

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cum se întâmplă în multe dintre lucrările sale, autorul tratează și de această dată iubirea ca pe o boală ce aduce după sine o suferință uriașă. Povestea lui Florentino și a Ferminei se numără printre „clasicele” literaturii universale și e analizată în profunzime pe parcursul operei, fiind corelată pe rând cu mai multe ipostaze ale dragostei, așa cum o percepe scriitorul.

Cartea poate fi achiziționată din Librăria online Libris.ro

 

TOP CĂRȚI DE DRAGOSTE: Orbi, Petronela Rotar

Autoarea nu încearcă să idealizeze dragostea, ci se concentrează mai degrabă pe urmările acesteia. Rolul principal în operă e ocupat de Alexa, o fată ce suferă din cauza unei povești de iubire neîmplinite, cu un bărbat în privința căruia realizează că s-a înșelat. Cartea se citește ușor, însă e plină de sentimente și trăiri profunde.

Cartea poate fi achiziționată din Librăria online Libris.ro



TOP CĂRȚI DE DRAGOSTE:  Sub aceeași stea, John Green

O poveste uimitoare de iubire, combinată cu multă melancolie și trăiri intense, dar și umor. Hazel și Augustus suferă ambii de aceeași boală și fac cunoștință la întâlnirile unui grup de suport. Cei doi hotărăsc să se bucure din plin de viață și descoperă împreună ce înseamnă să iubești.

TOP CĂRȚI DE DRAGOSTE:  Căsătorie de plăcere, Tahar Ben Jelloun

Povestea îi are ca protagoniști pe Amir, un negustor marocan, și Nabou, pe care o alege să-i devină soție. La un moment dat, Amir alege o a doua soție și ajunge să trăiască o viață dublă, plină de neliniște. Romanul cuprinde întâmplări greu de imaginat pentru cititor, care e introdus într-o lume cu o cultură și cu obiceiuri intrigante.

Cartea poate fi achiziționată din Librăria online Libris.ro

Featured foto by vipman via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri