Iată o serie de cărți care pot fi de un real ajutor dacă sunteți în căutarea unor noi perspective sau pur și simplu vreți să vă relaxați lecturând ceva interesant în acest sfârșit de an:

4. Din aceeași zonă, merită să menționăm și Multinaționale bogate, cetățeni săraci, ai cărei autori tratatează subiectul recesiunii în Europa și vorbesc despre cum profiturile foarte mari ale companiilor și dividendele și salariile din ce în ce mai ridicate ale managerilor sunt de fapt semnele unei crize, nu ale bunăstării.

5. Bărbați care nu pot iubi e o alegere bună dacă îți plac operele psihologice, care te ajută să te cunoști mai bine pe tine însuți și să înțelegi comportamentul celor din jurul tău. Cartea este o culegere de povești de viață rezultate în urma foarte multor ore de terapie, din care poți învăța cum să recunoști persoanele care nu vor să-și asume responsabilitatea unui angajament și cum să nu te descurajezi ușor atunci când ai de-a face cu ele.
Despre cum să-ți dezvolți inteligența emoțională și cât de importantă este aceasta în viața cotidiană și în carieră, poți citi în Dezvoltarea inteligenței emoționale. În relațiile cu ceilalți, și inteligența interpersonală joacă un rol principal, lucru demonstrat de autor – Rob Yeung, care este specializat în consultanță psihologică și în intervievarea și evaluarea membrilor din ierarhiile superioare ale companiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

6. Dacă te numeri printre persoanele cărora le plac misterele și care sunt entuziasmate de procesul de soluționare a lor, Marea carte de jocuri logice sigur ți-ar pune aptitudinile la încercare într-un mod spectaculos. E o colecție unică de 197 de probleme, enigme și ghicitori de peste tot din lume, care au pus omenirea la încercare de-a lungul timpului și la ale căror rezolvări nu s-a ajuns întocmai ușor.  

7. În caz că vrei să-ți găsești hobby-uri noi în anul ce urmează, accesoriile DIY sunt o idee ce nu necesită o investiție de timp foarte mare, ci doar câte un drum la mercerie și la un magazin de textile din când în când. Cu toate că pe internet sunt o grămadă de „rețete” de succes din zona do-it-yourself, în Idei creative 59 - Obiecte și accesorii cusute de Varga Judit găsești sugestii inspirate de accesorii pentru casă, cu care îți poți decora locuința sau pe care le poți dărui cu diverse ocazii.

**Toate cărțile menționate, precum și numeroase titluri din domeniile științelor, de beletristică, psihologie, dezvoltare personală, dar și cărți pentru copii găsiți Libris, una dintre cele mai mari librării online din România. Grăbiți-vă, pe site sunt discount-uri sezoniere la zeci de cărți pe care merită să le citiți vacanța asta!

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri