Iată o serie de cărți care pot fi de un real ajutor dacă sunteți în căutarea unor noi perspective sau pur și simplu vreți să vă relaxați lecturând ceva interesant în acest sfârșit de an:

În mintea noastră încep să prindă un contur din ce în ce mai accentuat planurile pentru Noul An, atât cele care privesc planul profesional, cât și cele care se referă la latura personală. Iată o serie de cărți care pot fi de un real ajutor dacă sunteți în căutarea unor noi perspective sau pur și simplu vreți să vă relaxați lecturând ceva interesant.

1. Oameni care au schimbat lumea. De la Homer la Mozart e un volum în care Rodney Castleden a reunit poveștile mai multor personalități care au amprentat de-a lungul timpului omenirea prin intermediul acțiunilor sau operelor lor, ce au influențat profund fluxul istoriei. Prin această carte, autorul vrea să evidențieze faptul că indiferent de contextul istoric în care ne naștem, dacă știm să ne exploatăm corespunzător calitățile și capacitățile, avem șansa să marcăm societatea din care facem parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andi Moisescu și Alex Coteț sunt gazdele IAB MIXX Awards, pe 7 decembrie, la Teatrul Recul Top 10 cei mai celebri trandafiri din lume 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

2. Când lucrurile se schimbă e de asemenea o carte cu valențe istorice însemnate. Scrisă de Tony Judt, un istoric englez-american care a fost și profesor universitar, colecția de eseuri ce ilustrează istoria Europei postbelice reflectă întocmai pasiunea și dedicarea autorului său pentru adevărata istorie, dincolo de ficțiuni.

3. Principiul Pauzei – Arta dialogului interior ar fi apreciată de oricine e interesat domeniul de business, deoarece reprezintă o carte de dezvoltare personală foarte folositoare. Kevin Cashman susține faptul că poți să devii un lider în adevăratul sens al cuvântului doar dacă ai o relație extrem de bună cu tine însuți și îți adresezi în mod constant întrebări, cărora le cauți răspunsuri satisfăcătoare. Lectura prezintă și diferențele dintre modul de acționare și gândire al unui lider și cel al unui manager.

Accesorizarea ținutei pentru un eveniment special. 7 recomandări Horoscop Karmic: top 3 zodii menite să vindece Karma de familie în 2023 Top 10 cei mai frumoși trandafiri franțuzești

**Toate cărțile menționate, precum și numeroase titluri din domeniile științelor, de beletristică, psihologie, dezvoltare personală, dar și cărți pentru copii găsiți Libris, una dintre cele mai mari librării online din România

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri