Iată o serie de cărți care pot fi de un real ajutor dacă sunteți în căutarea unor noi perspective sau pur și simplu vreți să vă relaxați lecturând ceva interesant în acest sfârșit de an:

În mintea noastră încep să prindă un contur din ce în ce mai accentuat planurile pentru Noul An, atât cele care privesc planul profesional, cât și cele care se referă la latura personală. Iată o serie de cărți care pot fi de un real ajutor dacă sunteți în căutarea unor noi perspective sau pur și simplu vreți să vă relaxați lecturând ceva interesant.

1. Oameni care au schimbat lumea. De la Homer la Mozart e un volum în care Rodney Castleden a reunit poveștile mai multor personalități care au amprentat de-a lungul timpului omenirea prin intermediul acțiunilor sau operelor lor, ce au influențat profund fluxul istoriei. Prin această carte, autorul vrea să evidențieze faptul că indiferent de contextul istoric în care ne naștem, dacă știm să ne exploatăm corespunzător calitățile și capacitățile, avem șansa să marcăm societatea din care facem parte.

2. Când lucrurile se schimbă e de asemenea o carte cu valențe istorice însemnate. Scrisă de Tony Judt, un istoric englez-american care a fost și profesor universitar, colecția de eseuri ce ilustrează istoria Europei postbelice reflectă întocmai pasiunea și dedicarea autorului său pentru adevărata istorie, dincolo de ficțiuni.

3. Principiul Pauzei – Arta dialogului interior ar fi apreciată de oricine e interesat domeniul de business, deoarece reprezintă o carte de dezvoltare personală foarte folositoare. Kevin Cashman susține faptul că poți să devii un lider în adevăratul sens al cuvântului doar dacă ai o relație extrem de bună cu tine însuți și îți adresezi în mod constant întrebări, cărora le cauți răspunsuri satisfăcătoare. Lectura prezintă și diferențele dintre modul de acționare și gândire al unui lider și cel al unui manager.

**Toate cărțile menționate, precum și numeroase titluri din domeniile științelor, de beletristică, psihologie, dezvoltare personală, dar și cărți pentru copii găsiți Libris, una dintre cele mai mari librării online din România

Citește mai departe >>>


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului TOP 7 TITLURI DE SUCCES: Ce cărți să citești dacă vrei să evoluezi și să afli perspective noi.