8 Februarie 2018 publicat în Cultura 1 share-uri

Beneficiile cititului ne sunt bine cunoscute tuturor, insa destul de putini alegem cartile in defavoarea altor activitati din categoria hobby-urilor.

3. Fata cu vise alb-negru - Andreea Russo

Mia este o pianista remarcabila. Toti ii prevad un viitor frumos, pana in ziua in care dispare fara nicio urma, in drum spre casa. Timp de 24 de ani, nimeni nu o poate gasi. O viata blocata intre vis si realitate, un mister pierdut in timp, un detectiv ce taie rasuflarea si ne obliga sa ne intrebam cine sunt cu adevarat oamenii din jurul nostru.

Cartea poate fi achizitionata din magazinul online libris.ro

4. In cautarea unui destin - Jojo Moyes

Australia, 1946. 650 de femei pleaca in Anglia pentru a-i intalni pe barbatii cu care s-au casatorit in timpul razboiului. In locul vasului de croaziera la care se asteptau, se trezesc la bordul unui portavion, alaturi de o mie de barbati. Pentru una dintre mirese, Frances Mackenzie, devine curand clar ca uneori calatoria este mai importanta decat destinatia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Cartea poate fi achizitionata din libraria online Libris.ro

5. Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose

Un roman ce prezinta etapele din viata unei femei, povestite prin prisma a trei generatii pe care le uneate arta de a fi femeie si de a iubi. O lectura ce se transforma intr-un bilet de calatorie in timp. O poveste sincera despre iubire, speranta si cautarea de sine.

Cartea poate fi achizitionata din magazinul online Libris.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri