15 Februarie 2017 publicat în Cultura 42 share-uri

Anna Karenina de Lev Tolstoi este probabil romanul meu favorit. Mai mult decat orice alta carte, ma invata ca exista ceva ce ramane neschimbat in trecerea timpului si in cultura: natura umana.

Acest roman este in mod inevitabil o sursa de placere dar ne provoaca sa tintim mai sus, sa incercam mai mult, sa fim mai profunzi. Iata cateva citate din Anna Karenina care iti vor bucura inima.

1. S-a dat de-o parte, incercand sa nu o priveasca lung ca si cand ar fi fost Soarele si cu toate acestea o vedea precum Soarele, chiar si fara sa o priveasca.

2. Iubire. Motivul pentru care nu imi place acest cuvant este ca el inseamna asa de mult pentru mine, cu mult mai mult decat tu poti intelege.

Foto: Pixabay

3. E atat de usor sa traiesti pe lume, daca urmezi acel adevar simplu - ca bunatatea, iubirea, deschiderea sunt cele mai bune si mai accesibile cai de a te apropia de oameni.

4. Sunt tot atatea feluri de a iubi, pe cate inimi.

5. Toata varietatea, farmecul si frumusetea vietii sunt faurite din lumina si umbre.

6. Te-am iubit intotdeauna, iar cand iubesti pe cineva, iubesti intreaga persoana, asa cum ea sau el este si nu asa cum ti-ai dori tu sa fie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

7. Uneori ea nu stia ceea ce o facea sa ii fie frica, ceea ce isi dorea: nu stia daca ii era frica sau daca isi dorea ceea ce era deja sau ceea ce ar fi urmat sa urmeze. Ceea ce isi dorea, nu stia.

8. Daca ma iubesti asa cum spui ca o faci, a soptit ea, fa-o astfel incat sa fiu in pace.

Foto homepage: Pixabay

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri