12:10, 6 Octombrie 2015 publicat în Cultura

Acesta editie – care se va desfasura miercuri, 7 octombrie, intre orele 9.30-11.00, este sustinuta pro-bono de Sarida Kids Club, reprezentat de doamna profesoara de pian Laura Oana si Melania Tudoran, Marketing Manager si de catre Clubul Muzical Voce si Pian, reprezentat de profesoara-fondator Alexandra Stefan si eleva Denisa Gabriela Moraru.

In cele 90 de minute ale programului se vor auzi piese clasice de compozitori precum Bach, Mozart, dar si piese moderne de compozitori contemporani – Ludovico Einaudi, Yann Tiersen.

Sunteti asteptati, pe 7 octombrie 2015, la ora 9.30, in sala Symposium a Bibliotecii Nationale (sediul nou), sa va imprieteniti cu pianul si sunetele sale si sa urati bun venit bebelusilor din Bucuresti!

Citeste si:
Classix in Art: apel de proiecte pentru susținerea artiștilor...
Classix in Art: apel de...

Participarea este libera, fara rezervare.

Gazdele va invita sa respectati limita de varsta a copiilor care vin insotiti de parinti, evenimentul fiind destinat DOAR COPIILOR SUB 18 luni pentru care, in mod obisnuit NU SUNT CREATE EVENIMENTE CULTURALE in ciuda faptului ca multa lume imbratiseaza ideea ca muzica clasica poate fi o experienta placuta pentru bebelusi.

Citeste si:
Jurnal de adolescent: Tată, vorbește-mi despre carieră
Jurnal de adolescent: Tată,...

Multumim pentru intelegere.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/855944087853740/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri