19 Iunie 2015 publicat în Cultura 18 share-uri

Bucharest Music Film Festival, eveniment organizat de ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, sarbatoreste cea de-a X-a editie intre 19 si 28 iunie, in Piata George Enescu din Capitala, prin 10 zile de concerte cosmopolite in cadrul carora muzica clasica se amesteca armonios cu cea contemporana.
  • Editia din 2015 a BMFF le ofera bucurestenilor o experienta unica, prin imbinarea muzicii de calitate cu evenimentele conexe din cadrul festivalului de muzica clasica: traditionalele ore de dans, vizionarile cinematografice ale unor concerte si opere celebre si atelierele muzicale oferite copiilor in zilele de weekend.

Serile BMFF vor fi deschise vineri, 19 iunie, incepand cu ora 19:00, printr-un antrenament pe ringul de dans, iar de la ora 20:00, Virgil Iantu va sustine un concert simfonic grandios alaturi de Bucharest Jazz Orchestra si Orchestra Romana de Tineret, dirijate de Andrei Tudor, sub directia muzicala a lui Sebastian Burneci.

Primul weekend din cadrul Bucharest Music Film Festival continua mixurile muzicale inedite, iar sambata, 20 iunie, incepand cu ora 20:00, se vor urca pe scena din fata Ateneului trei voci celebre ale muzicii usoare romanesti: Monica Anghel, Luminita Anghel si Nico, acompaniate de Big Band-ul Radio, dirijat de Ionel Tudor. De asemenea, seara de duminica va marca revenirea pe scena a unor legende rock romanesti, Pasarea Rock (Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica) sustinand un concert de neuitat impreuna cu Orchestra Camerata Regala, dirijata de Constantin Adrian Grigore.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

In cadrul Bucharest Music Film Festival, copiii se vor putea bucura de evenimente special create pentru ei. Astfel, in primul weekend al festivalului, incepand cu ora 11:00, cei mici vor avea parte de ateliere muzicale sustinute de profesionisti din domeniu, care le vor oferi ocazia sa se distreze si sa afle mai multe despre instrumentele muzicale In plus, pe toata durata festivalului, Corabia Piratilor va fi ancorata in Piata George Enescu, oferindu-le parintilor posibilitatea ca in timpul concertelor sa ii lase pe prichindei sa se distreze alaturi de cei doi animatori pirati.

Orele de dans vor fi nelipsite din programul de weekend, vizitatorii avand ocazia sa invete sau sa aprofundeze minunate coregrafii de dans sub indrumarea echipei de campioni recunoscuti international a Academiei de Dans Mihai Petre.

Informatii suplimentare despre artistii prezenti in cadrul BMFF sunt disponibile pe website-ul festivalului https://www.bucharestmusicfilmfestival.ro/

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Accesul la toate evenimentele din cadrul Bucharest Music Film Festival este gratuit.

Detalii pe www.arcub.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri