Doar marile opere literare au capacitatea de a te transporta in lumi nebanuite, provocand revolutii interioare. Acestea sunt 10 dintre scriitoarele contemporane remarcabile, iar fara vocile lor literare, cu siguranta ca lumea ar fi cu mult mai saraca!

2. Doris Lessing (Premiul Nobel pentru Literatura - 2007)

De a lungul impresionantei sale cariere, Doris Lessing a fost distinsa cu cele mai prestigioase premii literare din Europa, iar in 2007 a devenit a unsprezecea femeie careia i s a decernat Premiul Nobel pentru Literatura. In acelasi an i a fost publicat ultimul roman, The Cleft (in pregatire la Editura Polirom). In seria de autor „Doris Lessing” a mai aparut "Al cincilea copil" (2008).

Doris Lessing are o istorie personala impresionanta, o sursa inepuizabila pentru scrierile sale.
Doris Lessing (Doris May Tayler) s a nascut in Persia (actualul Iran) pe 22 octombrie 1919, din parinti britanici. Ulterior, familia ei s-a mutat in Rhodesia de Sud (in prezent, Zimbabwe). Primul roman, "The Grass Is Singing", o reflectare a propriei copilarii petrecute in Africa neagra, a aparut in 1949. (info via Elefant.ro)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri