Undercloud 2014: 1 - 11 Septembrie 2014

12:09, 3 Septembrie 2014 publicat în Cultura1 share-uri

Pana pe 11 septembrie, la Muzeul Taranului Roman, festivalul aduce in fata publicului 32 de spectacole, productii ale teatrelor independente din Bucuresti si spectacole independente reprezentative din Anglia, Franta si Ungaria.

Comunicat de presa

Luni, 1 septembrie 2014, s-a deschis cea de-a saptea editie a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD cu spectacolul “Absolut” de la Teatrul Act in interpretarea actorului Marcel Iures, regia Alexandru Dabija.

Citeste si:
Povești pentru cei mici, citite de oameni mari
Povești pentru cei mici,...

Anul acesta este prima editie internationala si primul an in care festivalul se transforma in bursa de spectacole.

Pana pe 11 septembrie, la Muzeul Taranului Roman, festivalul aduce in fata publicului 32 de spectacole, productii ale teatrelor independente din Bucuresti si spectacole independente reprezentative din Anglia (spectacolul “Blind Hamlet” prezentat in Festivalul de la Edinburgh), Franta (spectacolul “A l’ombre de core” prezentat in Festivalul de la Avignon) si Ungaria (spectacolul “Asteptandu-l pe Godot”).

Citeste si:
Ana Ularu, rol principal alaturi de Keanu Reves in thrillerul Siberia
Ana Ularu, rol principal...

Sub norul de teatru de anul acesta se aduna actori precum Marcel Iures, Oana Pellea, Marian Ralea, Magda Catone, Maia Morgenstern, Claudiu Bleont, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Serban Pavlu, Medeea Marinescu si foarte multi actori tineri si foarte tineri. Detalii despre toate distributiile si programul complet al spectacolelor gasiti pe site-ul festivalului: www.undercloud.ro

Juriul celei de-a saptea editii este format din actorul George Ivascu, regizorul Sanda Manu, criticul de teatru Ludmila Patlanjoglu, jurnalistul Cristina Bazavan, teatrologul Irina Ionescu.

“Undercloud a aparut din dorinta de a da o sansa reala teatrului independent, un teatru viu, sanatos, care a inceput sa fie perceput prin anii 1995-1996 ca un strigat si s-a dezvoltat ulterior ca o miscare de neignorat. Undercloud sustine artisti tineri si cu experienta care nici daca se chinuie nu consuma bugetele teatrului de stat, nu pentru ca nu si-ar dori ci pentru ca nu le detin, in schimb produc din bani privati…oxigen cultural.” - Chris Simion, regizor & scriitor - Directorul Festivalului.

Biletele se pot procura online prin www.bilete.ro sau de la info-point Undercloud situat in curtea Muzeului Taranului Roman.

Costul unui bilet/spectacol este de 35 lei. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0727.100.856.

PROGRAM UNDERCLOUD 2014


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri