25 Aprilie 2014 publicat în Cultura 2 share-uri

Muzica este cea mai simpla modalitate prin care ne putem oferi clipe frumoase, muzica ne duce in alte dimensiuni si provoaca emotii unice. Muzica ne poate da senzatia de zbor!

5. Inner Peace (trad. Pace Interioara) - Jon Hopkins

Pentru prietenii mei de pe Facebook nu mai este de multa vreme un secret faptul ca ador muzica lui Jon Hopkins. Postez adesea noi si noi descoperiri din muzica sa. Imi place pentru ca este extrem de creativ, pentru ca proiectele sale sunt diverse si fiindca este un muzician complex. Este pianist, dar a trecut cu usurinta in zona muzicii electronice si combina cu succes cele doua zone. Albumul sau “Immunity” este considerat de catre majoritatea siteurilor de specialitate, "Cel mai bun album al anului 2013". :)

6. The Stars Fall From the Sky and the Heavens Are Rolled Up like a Scroll (trad. aprox. Stelele pica din cer si raiul se ridica rotocoale) - Jozef Van Wissem

Re-ascult acum aceasta melodie creata de compozitorul german Jozef Van Wissem si nu ma pot opri din a exclama – „Doamne, cat este de frumoasa!”, „de parca stele ar cadea din cer”. Muzica acestui compozitor defineste si personalitatea personajului Adam, din ultimul film al regizorului Jim Jarmusch - Only Lovers Left Alive. In acest film, muzica are rolul de a crea o atmosfera aparte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

7. Sapphire – Bonobo

Bonobo (din Marea Britanie) este unul dintre cei mai apreciati producatori de muzica electronica. Performanceurile sale constituie un adevarat eveniment printre iubitorii de muzica. Printre sunetele sale regasim pianul, dar ne indepartam mai mult de zona clasica si ne apropiem de tot ceea ce inseamna muzica electronica astazi – o combinatie de bucati muzicale armonioase care creeaza o atmosefera de vis.

8. Hands, be still (trad. Maini, stati nemiscate) - Ólafur Arnalds

Islanda nu este doar unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Planeta, dar si locul care ne da astazi, unii dintre cei mai buni si interesanti muzicieni. Ólafur Arnalds este un compozitor tanar dar foarte promitator si foarte apreciat. Acest cantec si imaginile care il insotesc, sunt cu adevarat speciale:

Sa fie acest Playlist, pentru toti oamenii minunati din viata noastra!

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

de Julia Sima

Foto homepage: Shutterstock.com; muzica, fata, fata care asculta muzica


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri