SOCHI 2014: 5 favoriti pentru competitia masculina de patinaj artistic

31 Ianuarie 2014 publicat în Cultura 58 share-uri

Mai sunt doar 7 zile pana cand flacara olimpica va straluci la SOCHI, in Rusia. Sa lasam spiritul olimpic sa ne cuprinda si sa patrundem putin in culisele unuia dintre cele mai iubite sporturi de iarna – PATINAJUL ARTISTIC. Cine sunt favoritii la titlul olimpic SOCHI 2014?

Competitia olimpica de patinaj artistic se va desfasura in zilele de 9, 12, 14, 17 si 20 februarie 2014.

Favoritii la masculin:

1. Jeremy Abbott, 28 de ani (SUA)

Detinator al Titlului National de 4 ori, Abbott va incerca sa castige la SOCHI, prima sa medalie olimpica. Cu acest performance, Abbott a obtinut in luna Ianuarie a acestui an, gloria nationala :):

2. Jason Brown, 19 ani (SUA)

Anul acesta, tanarul de 19 ani Jason Brown s-a clasat al 2-lea, dupa Jeremy Abbott, in cadrul competitiei americane nationale. Jason are deja o multime de fani datorita carismei sale:

3. Patrick Chan, 23 de ani (Canada)

Chan este un alt favorit la medalie la Sochi, anul acesta. Patrick Chan a castigat de 3 ori titlul mondial la Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic!

4. Evgeni Plushenko, 31 de ani (Rusia)

Evgeni Plushenko este unul dintre cei mai mari patinatori din istoria patinajului artistic. Palmaresul sau este unul impresionant. Detine o medalie olimpica de aur - Turin 2006 si doua de argint (Salt Lake City 2002 si Vancouver 2010). De asemenea, 4 titluri mondiale, pe langa multe alte medalii:

5. Yuzuru Hanyu, 19 ani (Japonia)

Yuzuru Hanyu, tanarul de 19 ani din Japonia se afla si el pe lista favoritilor, dupa ce a castigat recent finala Grand Prix - 2013–2014 Fukuoka:

Foto hompege: Shutterstock.com, Evgeni Plushenko

  • Un articol pe care il dedicam colegei noastre de la Kudika.ro, Carmen Olteanu, o adevarata pasionata de patinaj artistic. :)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri