Capcana: Barbatii sunt incorsetati!

12:06, 4 Iunie 2010 publicat în Consiliere

Barbatii au ocazia sa experimenteze senzatiile cele mai neplacute in materie de incredere in propria persoana, create de societatea noastra moderna, dar carora pana acum le cadeau victime doar femeile.

Partea amuzanta este insa aceea ca Spanx pentru barbati chiar are succes pe piata, scrie The Times. Nickelson Wooster, reprezentant al brand-ului spune ca noile produse pentru barbati "se vand ca painea calda": “Barbatii poate ca nu vorbesc despre asta, dar chiar le cumpara”.

In acelasi timp, un specialist in resurse umane le recomanda barbatilor de peste 40 de ani sa poarte pe sub haine, tricouri Spanx pentru a arta mai tonifiati si mai plini de incredere de sine atunci cand merg la un interviu. "Cand te simti bine in propria-ti piele, e imposibil sa nu ai succes la interviu", a declarat Stephen Viscusi pentru New York Times.

Citeste si:
Alerta de fashion: Top 7 accesorii de păr must-have pentru...
Alerta de fashion: Top 7...

Totusi, aceste “smecherii” purtate pe sub haine intind si capcane, mai ales la intalniri. Se stie ca barbatii s-au aratat de atatea ori surprinsi cand o femeie imbracata in Spanx se dezbraca in dormitor, pentru a-si arata un corp mult mai putin zvelt. Acum si femeile vor avea de ce sa se planga.

"E foarte amuzant ca atunci cand te dezbraci devii un jeleu. Te privesti in oglinda si iti spui: <<hey, acum sunt o amiba>>!”, spune un barbat care a testat Spanx, potrivit The New York Times.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

Foto front si main: Shutterstock

Jullie S.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri