Nu stiu daca o sa imi cititi ceea ce va voi scrie dar v-as ruga sa o faceti pentru ca am o mare nelamurire in legatura cu viata mea si sper ca dvs.sa ma faceti sa inteleg ce pot face mai departe.
Nu stiu daca o sa imi cititi ceea ce va voi scrie dar v-as ruga sa o faceti pentru ca am o mare nelamurire in legatura cu viata mea si sper ca dvs.sa ma faceti sa inteleg ce pot face mai departe. Incep prin a va spune k am 20 ani si am un iubit de 4 ani. Am trecut impreuna si prin momente frumoase dar si mai putin placute.avand in vedere faptul ca parintii mei nu sunt de acord cu relatia noastra pentru ca tatal lui este tigan si mama lui este romanca.iar eu,fata cu parinti respectabili in oras,cu o facultate ii fac de ras daca sunt impreuna cu el. De cateva luni nu ne mai intelegem mai deloc.plecarea mea la facultate l-a determinat sa nu mai aiba incredere in mine,sa ma banuiasca si sa ajungem sa ne vorbim foarte urat,au inceput injuraturile din partea lui si chiar bataile.nu pot sa spun ca nu il mai iubesc pentru ca stiu ca nu e asa.poate ca ne-am indepartat si din vina mea pentru ca sunt si eu cicalitoare si poate cateodata prea superficiala cu relatia noastra. Va mai spun si faptul ca am facut un avort in luna decembrie,anul trecut si in urma lui am devenit destul de emotiva,nu mai am incredere in mine,ma simt ca si cum ar trebui sa mor pentru pacatul comis.mi-as fi dorit acest copil,dar amandoi am considerat ca este prea devreme pentru noi,el avand doar 19 ani si eu 20,si si am hotarat impreuna sa facem acest lucru si din pricina parintilor.cand trebuia sa fac avortul aveam foarte mare nevoie de el,dar nu a putut sa fie langa mine si am fost nevoita sa ma descurc singura,fara ajutorul nimanui am trecut printr-o perioada foarte dificila. Acum nu mai stiu incotro sa o mai apuc,nu mai stiu ce sa fac sunt dezorientata pentru ca el vrea sa ne despartim pentru ca m-am schimbat,nu mai sunt cea de dinainte spune ca eu trebuie sa ii recastig dragostea dar nu mai stiu cum,dar recunosc ca si eu sunt o persoana destul de dificila. Va rog sa ma ajutati, sa imi dati un sfat. Mii de multumiri. Iuliana. RASPUNS IULIANA M.: Psiholog Luminita Badita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri