De ceva timp simteam din ce in ce mai mult ca aceasta casnicie nu ma implineste
Tu nu esti responsabila pentru suferinta sotului tau si nici pentru fericirea lui. Fiecare dintre noi are responsabilitatea de a fi fericit.
Pe de alta parte desi acum nu vede asa lucrurile peste un timp sotul tau va realiza ca decat sa fi trait in minciuna a fost mai bine asa.
Spuneai ca prietenii vostri asculta doar varianta sotului, dar tu le-ai spus varianta ta? Si daca le-o vei spune ce speri sa castigi? Este important pentru tine cum te privesc ceilalti?
Pentru moment ai luat decizia cea mai inteleapta de a sta o vreme la parintii tai pentru a realiza ce-ti doresti de fapt. Ar fi indicat sa-I explici sotului tau ca tu nu l-ai parasit pentru un alt barbat ci pentru ca nu te mai simteai implinita si satisfacuta de relatia pe care o aveati.
Acel barbat nu a fost decat motorul care a pus in miscare toate frustrarile si nemultumirile tale. Sper ca de acest lucru esti si tu constienta.
In general relatiile care dureaza din perioada adolescentei uneori se termina asa. In timp ambii parteneri evolueaza, cum este si normal, dar de multe ori nu amandoi in aceeasi directie sau nu in acelasi ritm.
In ceea ce ii priveste pe parintii tai as vrea sa-ti spun ca nici un copil nu este responsabil de fericirea sau nefericirea parintilor sai. Totusi o parte din tine se simte responsabila pentru ei acest lucru te face sa te simti egoista poate. O persoana egoista alege sa faca ceva in detrimentul altei / altor persoane. Pe cand tu nu iei nimic de la parintii tai doar refuzi ceva.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Psiholog Loredana Ionascu

www.terapiam.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri