Sincer nici nu stiu ce vreau sa va fac o marturisire sau sa cer un sfat.

Buna,ma numesc Alina,am 27 de ani,si sunt profesoara
Sincer nici nu stiu ce vreau sa va fac o marturisire sau sa cer un sfat.
M-am casatorit acum o luna,cu un tip cu care vb de 10 ani.Acum 3 ani am mai cunoscu un tip casatorit apropiat de varsta mea,se casatorise cu 2 luni inainte sa il cunosc.Ne iubim f mult,traim clipe minunate impreuna,si cu toate acestea m-am casatori si eu cred ca mai mult sa ii fac in ciuda,pt ca el asteapta un copil.
el imi spune acum sa divortez,ca sa fac eu primul pas,mie n m-i se pare corect,dar nici sa renunt la el nu pot.
Cu sotul meu ma intalnesc decat in week-end,nu prea avem noi aceleasi idei,dar ma iubeste,si eu sunt distanta de el.
Sunt constienta ca nu fac bine,ce fac dar e ca un drog pt mine celalalt,nu pot renunta la el.
Creca sincera sa fiu v-am scris sa vad si o parere neutra.
As fi curioasa ce spuneti pt ca daca povestesc la cineva toti ma condamna.
Multumesc

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Draga mea,

Este destul de dificil sa traiesti o relatie intima frumoasa si armonioasa atata vreme cat mai exista un alt barbat in viata ta. Nu poti trai o relatie armonioasa si sanatoasa cu doi barbati in acelasi timp. Pentru a fi fericiti trebuie sa fim sinceri cu noi si cu ceilalti.
Faptul ca te vezi cu sotul tau doar la sfarsit de saptamana si astfel o parte din nevoile tale raman nesatisfacute a creat loc pentru o relatie cu un alt barbat. Ceea ce crezi ca este dragoste pentru celalalt barbat s-ar putea sa nu fie adevarat. Exista o atractie. Poate fi o atractie fizica sau te poti simti atrasa de personalitatea lui, care iti place in mod deosebit. Sau poate sa fie atractia pentru relatia interzisa. A iubi si a fi indragostita sunt doua lucruri total diferite. A iubi presupune prezenta sentimentului de atasament, a sentimentului de grija si a sentimentului de incredere. Cuplurile construite si bazate pe iubire pasionala au o probabilitate mica de a rezista in timp. Iubirea pasionala pe care o simti pentru celalalt barbat este minunata la inceput dar firtele de sustinere ale unei relatii pe termen lung cer mai mult munca si au legatura mai mult cu egalitatea dintre cei doi decat cu pasiunea. Sunteti egali in relatia pe care o aveti? Si daca da, de ce iti cere sa divortezi? Intr-o relatie de iubire ambii parteneri ar trebui sa fie liberi.
Din cate am inteles relatia dintre voi dureaza de 3 ani. Gandeste-te care au fost motivele pentru care ai acceptat sa te casatoresti cu sotul tau in conditiile in care tu erai indragostita de un alt barbat. Gandeste-te la motivele pentru care ai divorta si la cele pentru care nu ai divorta. Dar nu raporta aceste motive la iubitul tau sau la sotul tau, ci doar la tine, la ceea ce iti doresti de la viata, la felul in care vrei sa traiesti si peste 5 ani. Nu face alegeri gandindu-te la ceilalti sau pentru ca asa ti-o cer ei, nu acesta este drumul spre fericire.
Atata vreme cat consideri ca nu este bine ceea ce faci, probabil ca ai indoieli in ceea ce priveste relatia cu iubitul tau. Ca in orice alta situatie in care ar trebui sa alegem intre doua variante ar fi bine sa-ti imaginezi cat mai in detaliu viata ta langa fiecare dintre ei si sa alegi varianta in care ai avea mai putine de pierdut.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Succes,
Psiholog Loredana Ionascu

www.terapiam.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri