Am 28 de ani, sunt casatorita si consider ca intreaga mea viata este un compromis.

Multumesc, pentru timpul acordat.

Buna,

Pe masura ce crestem, evoluam nu ramanem la fel in relatie.Ne maturizam si fiecare se dezvolta atat din punct de vedere emotional cat si socio-profesional.De multe ori suntem puse in fata unor reactii ce ne aduc aminte de modelul familial (de un tata autoritar, de o mama indiferenta,). In alegerea partenerului, ne apropiem mai usor de acei oameni care seamana cu modelul familial, pentru ca simtim o atractie irezistibila de a recrea in relatiile adulte acele tipare pe care le-am invatat in copilarie.

Poate ca au ceva familiar,("am crescut impreuna") ceva cunoscut chiar daca provoaca suferinta, avem speranta ca vom reusi acum sa schimbam ceva din copilarie.Singurul lucru pe care il puteti face este sa acceptati ce nu puteti schimba.Ce ii face, pe oameni sa fuga de singuratate? Frica de singuratate este asociata cu spaima de sine. Sa te iubesti pe tine insuti inseamna sa accepti in tacere ca esti bun, ca esti perfect asa cum esti, sa invingi ura de sine si indoiala, si gandind astfel participi la propria ta salvare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Cu drag,
Psiholog Iulia Florea
www.psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri