Da, pisicile comunica. Diferitele gesturi pe care le fac au fiecare un inteles ascuns sau evident.

Uneori pisicile isi manifesta afectiunea… muscand. Nu, nu ranesc, este vorba despre o mica “ciupitura”. Te va musca si atunci cand va jucati si s-a cam plicitisit. Este modul ei de a iti spune sa o mai lasi in pace. Daca da nervoasa din coada, urechile sunt date pe spate si corpul ii este incordat, este evident ca trebuie sa o lasi sa plece.

Daca are nevoie de atentie, va miorlai si va miorlai si va miorlai pana cand ii acorzi atentie. Pisicile invata ca cea mai eficienta modalitate de a iti atrage atentia este sa miaune, asa ca va reurge la miorlait daca nu o bagi in seama sau este plictisita. Solutia ar fi fie sa ii acorzi mai mult timp, fie sa ii cumperi jucarii ca sa nu se mai plictiseasca asa repede.

Daca auzi motanelul urland, atunci are nevoie de un pic de iubire din partea unei pisici, pe scurt: este in calduri. Urla si atunci cand este izolat de motanei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Pisicutele isi marcheaza teritoriul fie zgariind, fie frecandu-se de lucruri/ de oameni si marcand astfel locul/ omul insemnandu-l cu mirosul ei :)

Pisicutele torc fie instinctiv (pisoii mai des), fie pentru ca au nevoie de contact, de mangaieri. Inca de mici, pisoiasii torc in prezenta mamei, iar pisicile adulte torc in prezenta celor care le adopta si le ofera afectiune pentru ca pentru ele stapanii sunt tot un fel de mamici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri