Problemele generate de lipsa unui spatiu generos si de o organizare defectuoasa ne pot ingreuna viata, tocmai de aceea o impartire corecta a spatiului si depozitarea cat mai eficienta a obiectelor sunt de o reala insemnatate. In general, dormitorul este mobilat cat mai minimal, dar, totodata, este si incaperea care trebuie sa dispuna de cat mai mult spatiu pentru depozitarea obiectelor personale.

Dulapul este extrem de important. Pentru eficientizarea spatiului, puteti alege unul cu usi glisante, iar in caz contrar puteti instala pe interiorul acestora carlige de care puteti agata palariile sau cravatele.

Organizatoarele textile constituie o optiune ieftina si foarte eficiente; acestora le pot fi atasate sertare textile sau cutii din carton ori plastic. O alternativa consta in lazi din lemn sau ratan, ce pot fi asezate la capatul patului. In acelasi timp, designerii contemporani au creat cuiere in forme foarte atractive si ludice, ce se potrivesc mai multor tipuri de spatii, aspectul lor inedit animand dormitorul.

Pentru a pastra ordinea in dormitor si atmosfera specifica, ce stimuleaza somnul, organizarii acestuia ii trebuie acordata o atentie deosebita si un timp suficient de lung, detaliile fiind cele care definesc un spatiu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Un articol de Ana Marin

Foto 1: Milly Storage Tins - Berry Red www.berryred.co.uk
Foto 2: Elm Wood Trunk - Supatra www.supatra.co.uk
Foto 3: Banana Leaf 4 Draw Tower - Matalan Home SS10 www.matalan.co.uk
Foto 4: Coat Tree Wall Sticker - Stylish Life www.stylishlife.co.uk


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri