Daca doriti sa schimbati aspectul locuintei dumneavoastre, fara a apela, insa, la transformari majore sau foarte costisitoare, raspunsul consta in achizitionarea unor corpuri de iluminat noi. In functie de stilul abordat in fiecare spatiu, corpurile de iluminat asupra carora v-ati hotarat trebuie sa se adapteze acestuia, sa se afle in consonanta estetica cu restul incaperii si sa corespunda cerintelor functionale.

Daca doriti sa schimbati aspectul locuintei dumneavoastre, fara a apela, insa, la transformari majore sau foarte costisitoare, raspunsul consta in achizitionarea unor corpuri de iluminat noi. Fie ca va mutati intr-o locuinta noua, fie ca o reamenajati sau doar doriti sa ii imbunatatiti imaginea, fara urma de indoiala, iluminatul necesita o atentie deosebita. Problemele legate de o iluminare improprie nu trebuie sa fie ignorate, cu atat mai mult cu cat propria sanatate va este pusa in pericol. Mai mult, lumina are posibilitatea de a crea o anumita atmosfera sau de a transforma o zona intr-un punct focal. In functie de stilul abordat in fiecare spatiu, corpurile de iluminat asupra carora v-ati hotarat trebuie sa se adapteze acestuia, sa se afle in consonanta estetica cu restul incaperii si sa corespunda cerintelor functionale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Cristalul

Corpurile de iluminat din cristal sunt, cu siguranta, cele mai populare, creandu-si de-a lungul timpului un nume greu pe piata. Acest tip de corp de iluminat se potriveste unei incaperi in care primeaza eleganta si sobrietatea. Cristalul este, de cele mai multe ori, asociat cu candelabrele, insa corpurile de iluminat actuale se caracterizeaza prin inovatie si originalitate. O lampa suspendata realizata din cristal denota stralucire si opulenta.

Metalul

Lampile suspendate din metal sunt recomandabile incaperilor decorate intr-un stil contemporan, minimalist sau high-tech, rezultatul fiind unul exceptional. Optati pentru trei sau cinci corpuri identice sau de marimi diferite, pentru a-i conferi incaperii dinamism, sau pentru lampi in forma de sfera, alcatuita din mai multe brate intrepatrunse, ori sinusoidale.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Plastic

Lampile realizate din plastic prezinta avantajul de a fi avantajoase la pret. Acestea sunt extrem de practice, in forme foarte elaborate si interesante, datorita usurintei realizarii lor. Sunt adaptabile incaperilor tinerilor, celor contemporane, insa, in momentul achizitionarii acestora, va trebui sa aveti in vedere forma lor, astfel incat sa asigure cantitatea de lumina necesara.

Hartie

Desi au fost primite cu o usoara nota de scepticism, lampile din hartie au devenit faimoase datorita pretului lor si formelor organice.

Fie ca alegeti o lampa suspendata, una de podea sau o aplica, aceasta se potriveste unei incaperi cu influente tropicale. Accentele exotice sunt impletite cu texturi puternice si elemente si culori naturale, rezultand un spatiu calduros si primitor. Astfel, se alatura corpurile de iluminat din hartie, cu piese de mobilier din lemn, piele, ratan si bambus, pastrandu-se o paleta cromatica in culori pamantii, cat mai naturale.
Caria dentară – ce este și cum se tratează MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri