9 Noiembrie 2022 publicat în Casa-Gradina 1 share-uri

Toamna este anotimpul ideal ca să faci ultimele schimbări în casă pentru a petrece lunile reci într-un interior confortabil și vesel. Uneori, este destul de simplu să integrezi culori prin decorațiuni sau accente, precum un covor nou, perne de canapea, o pătură sau chiar un fotoliu accent. Dar dacă vrei să schimbi cu totul aspectul unei case, ce altceva poate fi mai potrivit (și mai economic) decât o culoare nouă pentru pereții camerelor tale?

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să alegi culorile potrivite pentru camere, astfel încât casa ta să devină un loc călduros, primitor, iar tu să petreci zilele mohorâte de iarnă într-o ambianță veselă și confortabilă.

1.Tonuri calde: galben, portocaliu, roșu

Evident, orice culoare ai alege, trebuie să se potrivească cu pardoseala camerei respective. Acum este un moment bun să verifici starea parchetului tău, să-l înlocuiești, dacă acest lucru este posibil, să te asiguri că ai ales o izolatie parchet potrivită pentru pardoseala existentă. Iar după acest pas, poți trece la vopsitul pereților.

Și, în acest sens, nimic nu este mai bun decât culorile calde pentru a încălzi o cameră și a-i da un aer nou și proaspăt. Galbenul, portocaliul sau roșu se invită în interiorul casei tale, dar, ai grijă, nu oriunde. Sunt culori care nu-și vor găsi niciodată locul în dormitoare, pentru că sunt culori cu prea multă energie, lucru care este nefavorabil unui somn odihnitor. Așadar, păstrează aceste culori pentru o bucătărie veselă sau pentru un hol căruia vrei să-i imprimi un aer de vitalitate și strălucire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

2.Culori reci: albastru, verde, gri

Albastrul are virtuți relaxante, iar asta îl recomandă pentru orice cameră din casă: un dormitor, pentru a adormi și a te trezi ușor, un living confortabil, o baie liniștitoare...

Cu verdele, natura se invită în casa ta. În sufragerie, optează pentru un finisaj mat care să ofere delicatețe camerei și să-i dea o senzație de catifea în timp ce tonurile mai vii își vor găsi locul în bucătărie.

Cât despre gri, acesta a revenit puternic în ultimii ani. Întunecat, va oferi unei băi un aspect rafinat, iar cel cu tonuri albăstrui va lumina perfect o bucătărie.

3.Culori închise, îndrăznețe

Prea mult timp evitate, nuanțele închise, de atmosferă, își găsesc acum tot mai des locul în interioarele caselor noastre. Verde smarald, albastru miez de noapte, gri antracit, gri carbon sau chiar negru.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Atenție însă! Rezervă aceste culori pentru un singur perete din cameră ca să eviţi efectul de contracție.

Pe de altă parte, într-o cameră de dimensiuni reduse, cum ar fi un birou sau un living mic, vopsirea tuturor pereților poate oferi un efect interesant foarte confortabil. Îndrăznește, vei fi surprins de cât de călduroasă poate deveni o cameră, chiar dacă alegi culori „moody” sau, mai bine spus, „de atmosferă”.

4.Alb, un pariu sigur

Atemporal, albul rămâne un pariu sigur dacă dorești să reîmprospătezi interiorul fără a face lucruri nebunești. Însă surpriză! Tot va trebui să faci o alegere, pentru că sunt multe nuanțe de alb: un alb strălucitor îți va lumina interiorul, aducând și reflectând lumina, în timp ce un alb cu tente de bej va da o latură mai intimă oricărei camere. Un alb cu tentă de verde, în schimb, va da senzația de răceală, iar camera va părea fără viață. Pentru a oferi, totuși, o pată de culoare, mizează pe trucuri decorative, precum un covor sau o pătură colorată, flori naturale de apartament, vaze sau obiecte decorative vesele și fistichii.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Transformă-ți casa într-un loc primitor și călduros, lăsându-ți amprenta asupra fiecărei camere, astfel încât să te bucuri de ea în fiecare zi, chiar și când afară este frig și mohorât. Este simplu, uneori totul începe de la o singură culoare cu condiția să fie cea potrivită și, mai ales, să te reprezinte.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri