În perioada 9 - 27 noiembrie, profită de super-oferte. La Homelux, Black Friday vine cu reduceri de până la 90% la toate produsele, plus o extra-surpriză.

Comunicat de presă

Iubitorii de design interior, dar nu numai au acum ocazia de a-și cumpăra tot ce își doresc pentru casă la reduceri unice în an. La Homelux, Black Friday vine cu reduceri de până la 90% la mobilier, corpuri de iluminat, textile și decorațiuni, dar și cu un voucher cadou de 10% reducere valabil pentru cumpărături în luna februarie.
Capul de afiș al campaniei sunt corpurile de iluminat, reduse cu până la 90%. Acestea sunt urmate îndeaproape de decorațiuni (până la 70% reducere), covoare (până la 60% reducere), scaune (până la 40% reducere) și canapele (reduse cu până la 20%).

Gama de produse este foarte variată și răspunde mai multor stiluri de amenajare: modern, clasic, etnic și romantic. Prețurile sunt accesibile în raport cu designul și calitatea produselor, iar selecția tuturor pieselor este făcută cu ajutorul designerilor de interior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! 6 vedete din România și-au arătat emoțiile reale pe BeReal, într-o campanie Biosil România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE
Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe homelux.ro, cât și în magazinele Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma).

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri